Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Calannthe

Tarot powróżę

Polecane posty

Gość gość
gość 2015.12.15 A ja nie chcę żeby mi wróżono bo wierzę w Jezusa. Tylko On wie co mnie czeka i Jemu zaufałam. Wszelkie wróżby pochodzą od szatana i wiara w nie jest łamaniem 1 przykazania. Pozdrawiam. x Spadaj 🖐️

Gość gość
I guffno, szkoda czasu na taki roszczeniowy plebs. Zamilcz

Gość gość
gość dziś I guffno, szkoda czasu na taki roszczeniowy plebs. Zamilcz x Mozesz mnie cmoknac 🖐️

Gość Calannthe
Mam hemoroidy i sraczke w zwiazku z czym nie dam rady dzisiaj powrozyc.A tak swoja droga to wszyscy pojdziecie do piekla,bo wrozby to zlo,a ja sprowadzam takich naiwniakow jak wy celowo na zla droge :) Jestescie straceni! Buhahahaha!!!

Gość Calannthe
A do tego mam ogromne wzdecia,chalupa jest tak wypelniona gazem,ze chyba zaraz wyleci w powietrze :O

Gość Calannthe
Postawilam dzis wielkiego kloca.

Gość Calannthe
Mam nadzieje ze dobrze sie bawisz podszywajac sie pod inne osoby. Mialam zamiescic dzis reszte wróżb, na ktore postawilam juz karty ( niestety problemy z internetem uniemozliwily mi wstawienie ich wczesniej) ale widze ze zaczyna sie tutaj robic wysypisko trolli. Jesli ktos chce to zapraszam na Karty Losu. Mozna pisac do mnie priv o wróżbę. Tutaj zamykam temat

Gość gość
No i slusznie.Juz obiecalas 6 dni temu,ze bedziesz zamieszczac kolejne odpowiedzi,wiec jakos ci nie wierze.Poszukam sobie jakiejs wrozki,ktora jest przynajmniej slowna 🖐️

Gość gość
Moglas sobie zalozyc staly nick i nie mialabys tego problemu.No ale jak jest sie takim tepym :)

Gość gość
wywróżyłam przyszłość Pan Witold Kamiński - Golub dobrzyń, będzie niestety umierał długo, powoli, w cierpieniach. Choroba narządów wewnętrznych rozwali totalnie jego ostatnie lata życia, będzie się z nią zmagał ale jest bez szans, jak jego siostra Maryla. Tak więc panie kamiński cierp Pan za to coś Pan zrobił w życiu, z pewnością żeś Pan zasłużył na taki los, ból. niech panu kiszki się poskręcają, nogi powykrzywiają, odejmie mowe, krosty wyskoczą na całym ciele i ryju. powodzenia.

Gość gość
Zawsze, dosłownie zawsze tak jest, póki wróżka poświęca mnóstwo energii za darmo, nic nie mówi to "laskawie" plebs zachowuje się względnie normalnie- wystarczy dosłownie byle co, żeby to g.wno rozjuszyc co widać w każdym takim temacie. Zaczyna się plucie jadem, zachowujecie się jak chorzy psychicznie, zresztą pewnie jesteście. Nie wiecie że tylko zdrowym można wrozyc? Wam to i tak nic nie da.

Gość gość
Bardzo dobrze,ze temat zostal zamkniety :)

Gość gość
bez kitu,co za motłoch :o

Gość gość
Dobrze,ze zostal zamkniety,bo nie warto korzystac z uslug takiej pseudo-wrozki :)

Gość gość
Każda jest tutaj pseudo wrozką, ale tylko wtedy gdy plebsowi nie usluguje na maksa. I chocby miała 100% trafności, plebs wyrobi jej "opinie" w swojej nienawiści. I wy się dziwicie ze ludzie z normalnych czy też i wyższych sfer unikaja was jak mogą??

Gość gość
Pseudo-wrozka sie zesrala na rzadko,ojej :D

Gość gość
gość 2015.12.24 Każda jest tutaj pseudo wrozką, ale tylko wtedy gdy plebsowi nie usluguje na maksa. I chocby miała 100% trafności, plebs wyrobi jej "opinie" w swojej nienawiści. I wy się dziwicie ze ludzie z normalnych czy też i wyższych sfer unikaja was jak mogą?? x Czy az tak duzo sie wymaga,oczekujac od kogos slownosci ?Zwlaszcza jak sie cos obiecuje obcym ludziom ?Taka k***a nie zasluguje nawet na szacunek plebsu.

Gość gość
sram ci do ryja :)

Gość gość
Fuuuuuuuck youuuuuuuuuuuuuuuu :)

Gość gość
ale fajne teksty, super to forum. zyczenia dla zakrzewska kwiatkowska z torunia, na nowy 2016 rok, wiecej chorób, problemow, zmartwien, niech mężowi dzieciom -rodzince zyje sie gorzej niz w 2015, kłopotów z dziecmi aby chorowały tak czesto jak sie tylko da;) i tobie raka trzustki, bo wartościowa przybylska musiala odejsc a ty sz....o żyjesz.

Gość gość
ojoj kupe zrobiła, az tu zaśmierdziało, i stoi dalej nic nie zrobi, oby tak dalej na nowy rok wszystkim najlepsze zyczenia od wrozki amnezja

Gość gość
sram

Gość gość
tez powróżę..., kamiński witek, zam golub Dziewanowskiego, za twoja pazernośc, patologie rodzinną zyczymy wszystkiego co najgorsze w nowym roku. nigdy nie będzie miał pan pieniędzy bo pan wszystkie wypala w postaci fajek.:-) i wypija w postaci wódki:-)zespół wróżek.

Gość gość
sikam

Gość gość
Calannthe ty k***o !!Nie zdziw sie,jak za jakis czas twoje zycie sie calkowicie posypie,nigdy nie wiesz,z kim zadzierasz.

Gość gość
dokładnie, nie wiesz z kim zadzierasz. Nigdy. wszystko działa w dwie strony.

Gość gość
Ojej,ciebie to sie akurat malo boje,wrozko od siedmiu bolesci ;) 🖐️

Gość gość
Ma caly czas troche roboty,ale od razu odpowiada,jak pojawi sie jakis post,bo tak naprawde caly czas na kafe siedzi,no ale czasu nie ma,zeby zamiescic pare glupich wrozb ?Oszustka,tylko tyle powiem.Gardze takimi jak ty.Nie wracaj tu.