Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neptyk

Nie rób spamu!!

Polecane posty

Gość gość
przecież syśka to twoje konto przygłupie :O

Gość gość
przecież syśka to twoje konto przygłupie Jak wyzej

Neptyk mnie kontroluje :D To mój anioł stróż. Aniele Stróżu przy mnie stój rano wieczór we dnie w nocy :D

Gość gość
drugiego nie musisz już ujawniać bo wiadomo, że to mysiasysia bardziej infantylnego loginu nie dało się wymyśleć ale czego oczekiwać po kimś takim jak ty 🖐️

Wzięłam jak mi każe psychiatra po połówce dziennie :D mam dobry humor a co się będę :D Zejdźcie ze mnie bo się duszę! :D

Gość gość
Mitomanka miała brata dzisiaj witać a tu gnije...

gość dziś A ty co? Miałaś brata odebrać z przedszkola, miałaś obrać ziemniaki, powycierać kurze, umyć okna, poukładać ubranie, posprzątać w łazience, poodkurzać w całym mieszkaniu i umyć podłogę. Nie mów mi jak mam żyć! Po brata jadę do Pyrzowic o 24!

Już wyrok wydali Wyrok wykonali Żywcem pogrzebali Mnie to wali Na fali, s/k/u/r/w/y/s/y/n/y/ Co? Kpiny? To nowiny! Czyżby zrzedły wam miny? Dźwięki maszyny Z powrotem na szyny eM A Gie I OKa Powoli na wyżyny I przypomnę wam styl W którym jestem jedyny Raz, dwa, trzy, no i wy S/k/u/r/w/y/s/y/n/y Brak tematów czy podziały ponad porozumieniem Tak czy tak, miło było Dla was wszystkich być natchnieniem Bo za te wszystkie lata Tu jest rekompensata Znów jestem skory Zbijać score'y jak na automatach A dlaczego Znowu ufam memu superego? Nie pytaj, tego nie wie nikt Bo nikt nie wie tego Że mam coś czego nie masz ty A to coś wspaniałego I szukaj tego czegoś W moich tekstach zawartego To kwestia szczerości nie żaden wybór Ja, eM A Gie i Oka Ekskalibur

I potrafię słodko-kwaśny Być jak chilli gdy się wkurzę To nie do wiary! To czary-mary! Słyszę w oddali To surrealizm, jak Salwador Dali