Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćSzatynkaOdSzatana

Czy wyszlam na dzifke ?

Polecane posty

W skrocie powiem. 4 imprezy w 4 weekendy i w kazdym weekendzie sex z roznymi osobami,lacznie 5 chlopakow bo w jeden weekend kochalam sie z dwoma facetami. Zaden z nich niezna sie i niemowilam,ze tak zrobilam. Czy wyszlam na dzi/wke? Lubie sex i normalnie niemoge inaczej,ale juz tak na imprezy nie chodze.

Gość gość
W czym rzecz? Składasz propozycję , chwalisz się czy żalisz?

Nie jestem zadowolona z takiej postawy mojej i dlatego pytam czy w waszych oczach wyszlam na dzi/wke,czy takie osoby co lubia sex i sie kochaja sa kur/wa/mi? Niemozna normalnie na swiecie odpowiedziec?

Gość gość
Do bzykania jesteś ok, na żonę już nie.

Gość gość
Gdybym była wolna to weekendy też bym spędzała na bzykaniu. Najgłupszą rzecz jaką zrobiłam było wyjście za mąż. Po pół roku już myślę o rozwodzie.I uważam, żeby nie wrobić się w dziecko.Później, z kimś innym tak, z nim na pewno nie.

Gość gość
wy nie jesteście qrwy, tylko głupie,

19:47 masz ochote na seks z kobieta? Probowalas tego kiedys? Ja robilam to kilka razy. Nieuwazam wogole to za jakas zdrade nawet w malzenstwie. To jakby gadzet ktory pomaga w ekscytacji,przyjemnosci doznan. Kobieta z ktora to robie w tym momencie jest dla mnie gadzetem tak jak i ja dla niej.

Gość Dawidoff
Kazdy kto lubi sex ma prawo sie pieprzyc w weekendy ile i z kim chce. Nie jestes d***** po prostu lubisz sex. Ja tez :) i dla mnie to normalne ze ludzie sie pieprza kiedy chca :)

Gość gość
Rob co chcesz, czemu zadajesz glupie pytania na forum. To Twoje zycie i wybory. Korzystaj, ale pamietaj o zasadzie. Twoja wolnosc konczy sie tam, gdzie zaczyna moja prywatnosc. I na odwrot.