Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amelia338

Wszyscy się ze mnie śmieją

Polecane posty

na ulicy, w pracy. Wiem, że jestem brzydka ale czy to jest powód żeby się ze mnie śmiać? Jestem tym wszystkim załamana. Nie chce mi się żyć, gdybym miała odwagę już dawno bym ze sobą skończyła. Żaden chłopak nie zwróci na mnie uwagi (w dobrym tego słowa znaczeniu), zawsze będą się ze mnie tylko śmiać. Nie mam już na nic siły..

Gość gość
nie przejmuj sie ludzkimi opiniami,ilu ludzi tyle opinii, jest takie powiedzenie:z ladnej miki sie nie najesz, poza tym piekno to kwestia umowna,relatywna,wzgledna, ty tez sie smiej z ludzi

Ty chyba zgłupiałaś :(. x Myślisz, że wszyscy na ulicy, patrzą tylko na Ciebie ? x Gdybyś nie robiła głupiej miny i nie uciekała panicznie ze wzrokiem, to nikt by Cię nawet nie zauważył. x Jak masz jakieś prawdziwe kłopoty z rusami twarzy, to zmień fryzurę i je zasłoń. x Nie ma kobiet brzydkich, są tylko głuptasy, które sobie to wmawiają :) .

Brzydkie kobiety istnieją, a ja się do nich zaliczam. Z nikogo nigdy się nie śmiałam i nie śmieje więc oczekuje, że inni też będą się tak zachowywać w stosunku do mnie.. Nie muszą swoim śmiechem dawać mi do zrozumienia, że jestem brzydka, sama to wiem więc mogliby się powstrzymać..

Gość gość
oki,ale zobacz jak oni sie smieja, to ty mozesz sie smiac z nich? mozesz i pomoze ci to,nabierzesz dystansudo ludzi

Pracowałem w miejscu, gdzie przewijała się masa ludzi i nie zauważyłem, by ludzie śmiali się gromadnie z czyjegoś wyglądu. x Znałem czterdziestoletnią dziewicę, która uważała się za strasznie brzydką. W końcu przysłała mi swoje zdjęcie i... widziałem dużo brzydsze szczęśliwe mężatki :P. x Każdemu podoba się coś innego. Jak nie przyciągasz rysami twarzy, to możesz zwracać pozytywną uwagę włosami, figurą lub ubraniem :).

Nie prawda, każdy najbardziej zwraca uwagę na twarz. Figura i włosy to tylko mniej istotny dodatek.. a ja wyglądam jak brzydka dziesięciolatka w połączeniu z transwestytą..

Gość gość
Nie wiem, co ci radzić, bardzo ci współczuję. Nie tyle brzydoty, bo brzydkich ludzi jest mnóstwo, ale tego, że obcy ludzie się z ciebie śmieją. Trzymaj się mimo tych przeciwności, buziaki :)

Gość gość
każdy rodzaj urody jest niezwykły i znajdzie swego adoratora , jednak u kobiety dobre serce i rycerskie zasady to cenniejsze od urody.