Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Red Label, jak smakuje?

Polecane posty

Gość gość

Mam dziwne pytanie Chce kupic whisky ale nie wiem nawet jak smakuje nigdy wczesniej zadnego nie pilam nie wiem czy nie wywale pieniedzy w bloto wiec pytanie jak smakuje red label? ponoc jest okropny? jakie whisky polecicie na pierwszy raz?

Ja pilam oczywiscia Jacka standard, Red, Ballantines'a, nie lubie lychy za bardzo, no ale jak chcesz sprobowac to kup Jacka moze. Mezczyzni tak lubia ta lyche nie wiem dlaczego, dla mnie ujdzie z cola jak nie byloby innego alko:P

Gość gość
ok dzieki

Gość gość
to jak zwykły swojski bimber smakuje z żywiczym posmakiem tak jakbyś bursztyn wódką zalała odstawiła na 2-3 dni, bursztyn zacznie sie rozpuszczać puści smak i kolor zróbcie sobie coś takiego podobno jest to lecznicza nalewka z bursztynu ale smak jak whisky

A jeszcze jeam bim tez pilam ale kurde powiem Ci ze lychy nie lubie za bardzo i ciezko by bylo cos polecic jak nie, jestem koneserka tego alko, no ale popularny Jacka raczej sprobuj.

Gość gość
Ja piłam balantines mi nie smakowało i formy żadnej whisky nie dodaje się coli tylko lód

Gość gość
Whisky w smaku jest c*****a. Nawet ta najlepsza. Ludzie którzy się nią "zachwycają" to najczęściej dlatego, że chcą ujść za jakąś elitę, jak w Kariera Nikosia Dyzmy. Wypić się da jak się da dużo lodu i doleje coli. Ja tam już bym wolał pić wódkę z Biedronki (Parkowa, czy Krajowa?) niż dobrą whisky. Podsumowując, najlepiej pic dobrą dobrą wódkę (od Wyborowej w górę). Whisky zostawcie szpanerom.

Gość gość
Całkiem fajny alkohol - http://www.sklepzwhisky.pl/ Ale tam masz bez cudownej nazwy bardzo dobre whisky. Nie patrzcie wyłącznie na nazwy, zwracajcie uwagę na inne tematy. To dosyć istotne.