Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Shatyn tymczasowy

Kaczki na taczki.... WYBORY WYBORY 2

Polecane posty

Gość otulona_snem
shatynow ci na forum dostatek :D,shatyn moze zglos do usuniecia stare tematy,bo sie polapac nie mozna,ktory jest ktory,ewentualnie zaloz nowy z innym tytulem

Gość gość
Kim ty jesteś ? - Prezydentem. Jaki znak twój ? - Pismo Święte Kto cię wybrał? - Naród głupi. Kto namawiał ? - To biskupi. Kogo słuchasz ? - No ... prezesa. Co ci z tego ? - Pełna kiesa. Ułaskawiasz ? - Tak ziomali. Co sąd na to ? - Niech się wali. A przepisy ? - Pluję na nie. Konstytucja ? - Sranie w banie. Kochasz władzę ? - Kocham szczerze. A w co wierzysz ? - W Jarka wierzę.

Merkel ma zgryza :P Nasz PiS przy francuskim Froncie Narodowym to pikuś :p W dodatku Front jest proputinowski.

Wynik wyborów we Francji oznacza, że marzenia lewaków z pokolenia 68 o nowym wspaniałym świecie obracają się się właśnie w niwecz.

Gość gość
lewacy są proputinowscy jak Front

Ten radykalizm narasta stopniowo. I tylko shatyn twierdzi, że jest inaczej. x Otulina co byś chciała na Gwiazdkę pod choinkę???

Gość gość
Shatyn w przyszłym tygodniu mega ważna dymisja, aż z krzesła zlecisz. :D to będzie dla ciebie szok:D

Gość gość
jak wygląda dzień shatyna? wstaje rano, zimny prysznic, śniadanie czytanie g*******ej, oglądanie tusk vision network lub wsi24, wklejanie na kafe, obiad, czytanie g*******ej, oglądanie tusk vision network lub wsi24, kolacja czytanie g*******ej, oglądanie tusk vision network lub wsi24, wklejanie na kafe aż uśnie.

Gość gość
na koniec dowala takim fajfusom jak ja i robi tradycyjnie ze mnie idiote. musiałem to dodac

Gość gość
„Mówicie mi, bym orał ziemię. Mam więc wziąć nóż i krajać wnętrzności mojej matki? Wtedy ona nie zechce przyjąć mnie do swego łona i nie pozwoli mi w nim spocząć, gdy umrę. Mówicie mi, bym wykopywał kamienie. Mam więc drążyć jamy pod jej skórą, aby tam szukać jej kości? Wtedy po śmierci nie będę mógł wejść w jej ciało, aby w nim narodzić się powtórnie. Mówicie mi, bym ścinał trawę na siano, sprzedawał je i bogacił się jak biali ludzie. Ale jak śmiałbym ścinać włosy mojej matki?

Gość gość
A widzieliście że Henia tramwajarka ma emerytury 6 tysięcy.??? Ciekawe jaki jeszcze tramwajarz w tym kraju zapracowal na taką kasę.

Gość gość
ona prowadziła rodzinny dom dziecka a to są niezłe pieniadze

Gość gość
Tak samo jak zaczęła strajk zatrzymując tramwaj,zablokowała ruch! Bo prąd wyłączyli! :D ps.do tych co nie wiedzą:tramwaj jest na prąd!:D

Gość gość
"Gazeta Polska" - Paweł Pitera (mąż posłanki) tajnym współpracownikiem SB o ps. Piotr. Wyrok sądu już ostateczny https://t.co/muSNGhmgm6

Gość gość
Ale nie 6 tysięcy :-D

Gość gość
gość dziś "Gazeta Polska" - Paweł Pitera (mąż posłanki) tajnym współpracownikiem SB o ps. Piotr. Wyrok sądu już ostateczny >>> Cicho sza, powiem tobie w tajemnicy: " żona Antoniego Macierewicza została zarejestrowana w aktach SB pod sygnaturą I/12367. Rzymska jedynka oznaczała źródło ważnych dla SB informacji ". No i co ? Antoś pewnie o tym nie wiedział ?!:P

Źródłem tego info o żonie Antka jest niejaki krzyszton666 Mężczyzna 40 lat, Kraków. I to jest jego jedyna netowa aktywność pod tym nickiem. Info sprzed 1.5 roku, którego nikt nie potwierdził. Radziłabym się postarać o bardziej rzetelne newsy :D

Włodzimierz Czarzasty: Jakbym wiedział że Piotrowicz był razem ze mną w PZPR to bym się wypisał:-( x kocham Włodka :D

Za to były alkoholik po podstawce robił przed chwilą cyrk oddając order od Lecha Kaczyńskiego córce esbeka w randze majora. Boshe widzisz i nie grzmisz...

Pamiętacie sprawę studenta, któremu w 2012 gdańska ASP odmówiła prawa do studiów bo nie chciał przysiąc wierności humanizmowi i demokracji? W tym roku uczelnia usunęła ze ślubowania motyw "demokracji i humanizmu". :D :O

Shatyn co to za szacher macher ze swoim majatkiem odstawił twój nowy idol Petru, trzy dni po wyborach???