Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Shatyn tymczasowy

Kaczki na taczki.... WYBORY WYBORY 2

Polecane posty

Gość gość
Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D :D

Gość gość
Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. v v Shatyn i jak? Dobraleś sobie już kogoś tam to trójkąta? :classic_cool:

Zagrania tego spamera jednoznacznie wskazują na stronę po której jest, wg mnie.To pisiowa strona.Ludzie będący po tej samej stronie jak ja czyli .Nowoczesna, PO, itp czy;li cywilizacji nigdy by się tak nie zachowywali...

Gość gość
Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D :D

Gość gość
Pojawiły sie w sieci dla was niedostępnej dokumenty z 1980 roku na temat braci Kaczyńskich. Baaardzo ciekawe. x oczywiscie my ich nie zobaczymy tylko wasza wąska grupa z podziemia hahahahaahhaahahhahahahahhaha no to po hu..... j wy dzialacie idioci:D??? CO ZA DEBIL CHRYSTE PANA

Gość gość
Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D :D

Gość gość
Miałem zamiar napisać pięć deklaracje na papierze i powiesić go obok mojego łóżka, gdzie mogę zobaczyć to co rano, i każdej nocy, zanim poszedłem spać. Spojrzałam na siebie i zobaczył negatywnych wiadomości, że byłem mówiąc sobie, lub kontakt z innymi, i napisałem pozytywną afirmację przeciwdziałać każdemu. Niektórzy ludzie mogą czuć się emocjonalne połączenie z nich, jeśli mają do czynienia z negatywnych przekonań, które są podobne do tych, które miałem do czynienia z. Każdy z nich odbyło się takiej wagi, dla mnie, ponieważ były rzeczy, które z trudem w to uwierzyć, ale były zablokowane przez negatywne wiadomości, które zostały mówiąc dokładnie odwrotnie. I tak, I umieścić te weightful słowa przez mojego łóżka. I każdego dnia, Chciałbym spojrzeć na ten papier i powiedzieć te rzeczy do siebie. Nie jestem pewien, kiedy dokładnie moje przekonania przełączane, ale poprzez stopniowy proces jeszcze całkowicie samodzielnej zmiany, oni zrobili. I teraz patrząc na te afirmacje, Wiem, że uważam, że każdy z nich w pełni i bez cienia wątpliwości. Jestem w stanie. Jestem wspierane przez bliskich. Jestem w stanie być wydajne i natchnionym. Jestem bezpieczny. I, Świat to piękne miejsce. To są moje prawdy teraz, w szczęściu i w nieszczęściu, są one częścią mojego wewnętrznego systemu wierzeń. To jest moje doświadczenie z pozytywnych afirmacji. I to miało większy wpływ niż mogę nawet zacząć zrozumieć. Bo po tych przekonań stała się częścią mnie, Zacząłem działając z tych przekonań. Zacząłem więcej projektów i zgłosił się do zwiększenia liczby miejsc pracy, bo wierzył, że jestem w stanie zrobić ich.

Gość gość
Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D :D :D

Gość gość
Mogę zaryzykować i zabrać szanse, bo wiedziałem, że był wspierany, i nie sama, jak wcześniej wierzyłem. Nie byłem niepewny z mojej twórczości, bo wiedziałem, że mam możliwość być inspirowane i produktywne zarówno w tym samym czasie. Byłem w stanie ogarnąć jest szczęśliwy, ponieważ moje wewnętrzne przekonania powiedział mi, że świat jest naprawdę piękne i wspaniałe miejsce, a nie w świecie działa przeciwko mnie. Każda osoba może korzystać z przełączania swoje negatywne przekonania na pozytywne. Jeśli czytasz to, weź kawałek papieru, i zapisz pięć pozytywne deklaracje, i umieścić go gdzieś, że pozostaniesz świadomy. Będziesz podziękować sobie, kiedy zdajesz sobie sprawę, jak bardzo dodatni został wpuszczony do swojego życia z tego powodu. Jeśli nie wiesz od czego zacząć, Oto kilka wskazówek, jak zacząć. Jeśli czujesz się emocjonalnie związana, lub jeśli czujesz ukłucie smutku, że już nigdy nie dostał tę wiadomość, następnie zapisz go wraz z wszelkimi innymi można myśleć.

otulona_snem dziś z raka mozna sie wyleczyc,ale jak mowie z mojej strony EOT in vitro to nie metoda,ktora leczy,a jedynie pozwala dzieki sztucznym dzialaniom urodzic dziecko,kobieta dalej po zastosowaniu owej jest nieplodnaxxZ twojej strony OK.Tak samo mozesz twierdzić ze swojej strony, że Słońce krąży wokół Ziemi. I też napisać EOT.

Gość gość
Mam nadzieję, że te deklaracje mogą Ci zacząć, lub daje wyobrażenie o tym, co chcesz napisać. Jeśli łączysz się którykolwiek z tych, proszę użyć je na papierze, ale staram się także dodać kilka własnych, bo te, które pochodzą z siebie będzie prawdziwie antytezą swoich wewnętrznych przekonań negatywnych i dlatego mają największy wpływ na Twoje życie. Pamiętaj, że jest to narzędzie: środkiem do końca, i że koniec jest kochać siebie za kim jesteś. "Za każdym razem mówisz, to albo buduje się na lepsze, albo ograniczają się na gorsze. Słowa przenoszenia mocy, Ci więc, zanim mówić, mówić w… i sprawdzić swoje słowa!" ~ Israelmore Ayivor, Codziennie Napęd 365 ?r Pozytywny Jeśli podoba Ci się to, co robimy można nas wspierać poprzez dzielenie, dzi?kuj?! <3 :)  236    0

Gość gość
Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D Już tworzy się podziemna, poza oficjalnym obiegiem sieć informatyczna, której nie będzie mógł pis zablokowac. Dostałem zaproszenie do udziału w forum politycznym i będe mógł tam zaprosić dwie osoby. Reszta czyli hołota nie będzie miała tam dostępu. :D :D

Gość gość
Mam nadzieję, że te deklaracje mogą Ci zacząć, lub daje wyobrażenie o tym, co chcesz napisać. Jeśli łączysz się którykolwiek z tych, proszę użyć je na papierze, ale staram się także dodać kilka własnych, bo te, które pochodzą z siebie będzie prawdziwie antytezą swoich wewnętrznych przekonań negatywnych i dlatego mają największy wpływ na Twoje życie. Pamiętaj, że jest to narzędzie: środkiem do końca, i że koniec jest kochać siebie za kim jesteś. "Za każdym razem mówisz, to albo buduje się na lepsze, albo ograniczają się na gorsze. Słowa przenoszenia mocy, Ci więc, zanim mówić, mówić w… i sprawdzić swoje słowa!" ~ Israelmore Ayivor, Codziennie Napęd 365 ?r Pozytywny Jeśli podoba Ci się to, co robimy można nas wspierać poprzez dzielenie, dzi?kuj?! <3 :)  236    0 Mam nadzieję, że te deklaracje mogą Ci zacząć, lub daje wyobrażenie o tym, co chcesz napisać. Jeśli łączysz się którykolwiek z tych, proszę użyć je na papierze, ale staram się także dodać kilka własnych, bo te, które pochodzą z siebie będzie prawdziwie antytezą swoich wewnętrznych przekonań negatywnych i dlatego mają największy wpływ na Twoje życie. Pamiętaj, że jest to narzędzie: środkiem do końca, i że koniec jest kochać siebie za kim jesteś. "Za każdym razem mówisz, to albo buduje się na lepsze, albo ograniczają się na gorsze. Słowa przenoszenia mocy, Ci więc, zanim mówić, mówić w… i sprawdzić swoje słowa!" ~ Israelmore Ayivor, Codziennie Napęd 365 ?r Pozytywny Jeśli podoba Ci się to, co robimy można nas wspierać poprzez dzielenie, dzi?kuj?! <3 :)  236    0

Gość gość

Gość gość

Gość gość
A tymczasem wybacz... Pyszny obiadek czeka...lapka.gif x zesral ci sie petru do talerza za 50 pln??

Gość gość
Shatyn,in vitro nie leczy niepłodności - in vitro nie jest metodą leczącą niepłodność. Nawet w przypadku, gdy uda nam się i urodzi się wyczekane dzieciątko, to problem niepłodności wciąż pozostaje. Nie zostaliśmy cudownie uzdrowieni przez to, że ktoś wszczepił sztucznie wyhodowany w laboratorium zarodek ludzki...

Gość gość
Po leczeniu insulina cukrzyca też zostaje. A jednak to metoda leczenia cukrzycy.

Gość gość
życiowy sukces shatyna: "Shatyn, całe szczęście, że wróciłeś pod niebieskim nickiem, bo skraczki już bez ciebie tu dostawali co niektórzy Jak widać żyć bez ciebie nie mogą - możesz to uznać za swój wcale niemały, życiowy sukces" :D życiowy sukces shatyna: "Shatyn, całe szczęście, że wróciłeś pod niebieskim nickiem, bo skraczki już bez ciebie tu dostawali co niektórzy Jak widać żyć bez ciebie nie mogą - możesz to uznać za swój wcale niemały, życiowy sukces" :Dżyciowy sukces shatyna: "Shatyn, całe szczęście, że wróciłeś pod niebieskim nickiem, bo skraczki już bez ciebie tu dostawali co niektórzy Jak widać żyć bez ciebie nie mogą - możesz to uznać za swój wcale niemały, życiowy sukces" :Dżyciowy sukces shatyna: "Shatyn, całe szczęście, że wróciłeś pod niebieskim nickiem, bo skraczki już bez ciebie tu dostawali co niektórzy Jak widać żyć bez ciebie nie mogą - możesz to uznać za swój wcale niemały, życiowy sukces" :Dżyciowy sukces shatyna: "Shatyn, całe szczęście, że wróciłeś pod niebieskim nickiem, bo skraczki już bez ciebie tu dostawali co niektórzy Jak widać żyć bez ciebie nie mogą - możesz to uznać za swój wcale niemały, życiowy sukces" :Dżyciowy sukces shatyna: "Shatyn, całe szczęście, że wróciłeś pod niebieskim nickiem, bo skraczki już bez ciebie tu dostawali co niektórzy Jak widać żyć bez ciebie nie mogą - możesz to uznać za swój wcale niemały, życiowy sukces" :Dżyciowy sukces shatyna: "Shatyn, całe szczęście, że wróciłeś pod niebieskim nickiem, bo skraczki już bez ciebie tu dostawali co niektórzy Jak widać żyć bez ciebie nie mogą - możesz to uznać za swój wcale niemały, życiowy sukces" :Dżyciowy sukces shatyna: "Shatyn, całe szczęście, że wróciłeś pod niebieskim nickiem, bo skraczki już bez ciebie tu dostawali co niektórzy Jak widać żyć bez ciebie nie mogą - możesz to uznać za swój wcale niemały, życiowy sukces" :Dżyciowy sukces shatyna: "Shatyn, całe szczęście, że wróciłeś pod niebieskim nickiem, bo skraczki już bez ciebie tu dostawali co niektórzy Jak widać żyć bez ciebie nie mogą - możesz to uznać za swój wcale niemały, życiowy sukces" :Dżyciowy sukces shatyna: "Shatyn, całe szczęście, że wróciłeś pod niebieskim nickiem, bo skraczki już bez ciebie tu dostawali co niektórzy Jak widać żyć bez ciebie nie mogą - możesz to uznać za swój wcale niemały, życiowy sukces" :Dżyciowy sukces shatyna: "Shatyn, całe szczęście, że wróciłeś pod niebieskim nickiem, bo skraczki już bez ciebie tu dostawali co niektórzy Jak widać żyć bez ciebie nie mogą - możesz to uznać za swój wcale niemały, życiowy sukces" :Dżyciowy sukces shatyna: "Shatyn, całe szczęście, że wróciłeś pod niebieskim nickiem, bo skraczki już bez ciebie tu dostawali co niektórzy Jak widać żyć bez ciebie nie mogą - możesz to uznać za swój wcale niemały, życiowy sukces" :D :D

Gość gość
oj leczy bo on czytal gdzies tam cos tam i leczy :D

Gość gość
koszt in- vitro to 70 tys. na łeb i raczej lepiej to wydać na lepiej podwyżki dla personelu pomocniczego, czyli np. siostry Basen :classic_cool:

Gość sponsorujeme  Shamane
W latach 2010-2014 dwanaście ministerstw wydało na reklamę w prasie, radiu, telewizji i internecie ponad 260 mln złotych. „To dwa razy więcej niż wszystkie ministerstwa w poprzednim odstępie czasowym” – piszą autorzy analizy opublikowanej w portalu jagiellonski24.pl. Z tej puli największa kwota przypadła koncernowi Agora SA, wydawcy „Gazety Wyborczej”.

Gość gość
Shatyne czy sądzisz, że jeśli GUS ogłosi, że średnie wynagrodzenie w katolickiej III RP wynosi 4.110 zł/mies to każdy pracujący ma na wypłatę 4.110 zł/mies do łapy? Nie !!! Średnie wynagrodzenie to 1.750 zł i jest to kwota brutto czyli taka na papierze przed opodatkowaniem. Dopiero jeśli tę kwotę uśrednią z dochodami różnych Kulczyków (7 mln/dobę), Gradów 120tys/mies. powstanie średnia płaca 4.110 zł. Średnią płacę dostają biurwy urzędnicze z nadania styropianu. A mając wynagrodzenie rzędu 1300 zł na rękę każdy patrzy żeby się nap********ić najniższym kosztem i wrócić do domu najlepiej okazją albo na gapę. Tu jest katolicka III RP a nie jakieś dziadostwo niemieckie, duńskie czy szwedzkie.

Młodzieżówka PO z Trójmiasta zorganizowała przed gdyńskim biurem posła J.Śniadka(PiS) protest w obronie konstytucji. Zebrali się... w 7 osób