Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszystkie pieniadze ida na zycie i tak czasami brakuje

Polecane posty

Gość gość

Juz nie wiem co i gdzie kupowac. Renta 900zl jedna wyplata 1200 druga 750 zl i czasami nadgodziny z czego place tylko prad 200zl i doladowania tel 100zl reszta idzie na samo zarcie. Ile wydajecie na jedzenie? Dodam ze nie kupuje zadnych gotowcow gotujemy prawie codziennie. Rodzina - trzy dorosle osoby

Gość gość
czyli 2550 przejadacie? Jakoś bardzo dużo :(

Gość gość
No wlasnie tyle,co prawda dbam o jakosc zywnosci ale to i tak chyba zbyt duzo? dlatego ciekawa jestem jak i ile wydajecie na jedzenie? bo moze to ja cos zle robie? Zaczelam nawet podejrzewac ze stary podbiera kase bo juz sama nie wiem co myslec.

Gość gość
No to ci powiem, ze z***biscie duzo przejadacie. My wydajemy na jedzenie ok 400zl i tez co dzien gotuje, nie raz dwa dania. Z tym, ze bywa tak, ze np.dwa dni w tyg nie jemy miesa.

Gość gość
nie wiem czy wiesz ale wieprzowina jest w cenie owoców - więc co to za wyczyn nie zeżreć mięsa?

Gość gość
Matko swieta 400zl na miesiac? Nawet mnie nie strasz bo chyba zwariuje zaraz i przekaze rzady corce bo chyba jakas nieudolna jestem. A jesli mozna wiedziec co kupujesz powiedzmy na tydzien zycia? Ja 100zl wydaje na jedne spozywcze zakupy i powiem szczerze ze to raczej standardowe zakupy.

Gość gość
TrafficMonsoon - Moim zdaniem obecnie najlepsza firma tego typu online dla każdego do zarabiania w internecie oraz reklamowania innych biznesów, stron internetowych czy blogów. https://trafficmonsoon.com/?ref=adii3 Wystarczy się zarejestrować i od razu możemy zarabiać!!!