Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żłobek dla 2 latka na 15h tygodniowo

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie, czy korzystaliście ze żłobka dla dziecka, ale tylko na 15 godzin tygodniowo? Czy jest w ogóle taka możliwość? Jaki żłobek polecacie?

Gość gość
Jest w Warszawie, na ul. Tołstoja żłobek Bambino. I tam właśnie jest taka możliwość pozostawienia dziecka na pół dnia tj. 6 godzin (7:00-13:00 lub 13:00-18:00) lub na cały dzień (7:00-18:00) w cenie. Można tez wybrać karnet np. 60 godzin/miesięcznie za 730 zł. To może być właśnie opcja dla Ciebie. Warto sprawdzić.

Gość Roman

Słoneczny Żłobek 3 Kromera to najlepszy żłobek moja córka jest i zadowolona i z wielka chęcią chce tam wracać. Panie naprawdę miłe i wkładają dużo pracy w opiekę nad dziećmi polecam 

Gość marysia

ja również mogę ci polecić Słoneczny Żłobek  jest on najlepszy super polecam 

Gość Gosia

O tak widzę ze nie tylko ja byłam w słonecznym żłobku macie racje oni są super dzieci zawsze chceniem tam wracają! Polecam 

Gość Kasia

Tak również polecam słoneczny żłobek jest najlepszy!! 

Gość gośc

tylko słoneczny żłobek polecam!! super wybór dla dzieci 

Gość gośc

tak słoneczny żłobek myślę że będzie tutaj najlepszym  rozwiązaniem, sama szukałam dla mojego dziecka i wybrałam właśnie słoneczny żłobek moj tomek jest zadwolony i chce jeszcze tam wracać mówi że było super a to znaczy że bardzo mu się podobało tam. 

Gość martka

Ja miałam wątpliwości co do posłania synka do żłobka, ale po dwóch tygodniach w fun&play w Tarnowie wiem, że podjęłam dobrą decyzję. Super polecam!