Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćewunia

Palący pracują dwa razy mniej

Polecane posty

Gość gośćewunia

Jestem osobą niepalącą, pracowalam w różnych miejscach i praktycznie zawsze byłam jedyną niepalącą osobą. Widzę, jak to jest z palącym i. Pół godziny pracy, 15 minut na fajce, pół godziny pracy, 15 minut na fajce. Prywatne pogaduszki z dyrekcją, smichy chichy, awans bo dyrektorka dzieliła się z kimś szczegolami z życia prywatnego, a z tym niepalącym nie, bo przecież kiedy. Więzi zacieśniają się na fajkach, praca sama się nie robi, a potem panika "kiedy ją to zrobię, o Boże, mam tak mało czasu". Myślę sobie, że niepalacy powinni mieć dwa razy więcej płacone za czas, który 90% pracownikow spędza na paleniu.

Gość gość
zgadzam się śmierdzące leniwe polaczki tylko palą a robić im się nie chce , i jeszcze drą mordy , że 5.50 na godzinę do łapy , które im płacę to mało!

Gość gośćewunia
No 5.50 to nie jest raczej dużo

Gość gość
2xwięcej powinni dostawać ci, co nie palą, nie malują się, nie chodzą na szpilkach, nie stroją się, czym zdecydowanie wyróżniają się z tłumu i co jest oznaką wybitnej inteligencji i wyższości nad tymi gorszego sortu.

Gość gość
Niepalący powinni tez dostawać rekompensatę z powodu braku możliwości zaciągania więzów z dyrekcją palącą, bo z powodu nie palenia takiej możliwości nie mają. Może premia lub 14 pensja?

Gość gość
Serio? Tam gdzie pracuje tylko nieliczni palą i normalnie wstydzą się tego i kryją. No, ale ja pracuje w Polsce, a nie w Holandii tak jak ty.

Gość gość
jaka ty pieprznięta, a pieprzący się i rozmnażający jak króliki w ogóle nie pracują a będą dostawać niejednokrotni dwa razy tyle co ja zarabiam pracując, także w naszym p*********m kraju nie opłaci sie pracować i mają racje, niech więcej czasu poświęcają na palenie