Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarna8912

Wiem Jak Karmić z Pedigree

Polecane posty

Chciałam Was poinformować o świetnej kampanii organizowanej przez #Pedigree Dzięki której można się dowiedzieć wiele o żywieniu naszych kochanych psiaków ( tu podaję link https://wiemjakkarmic.pl/). Ja osobiście zostałam wybrana jako Ambasadorka i dziś kurier przywiózł dla mojego psiaka paczkę z produktami pedigree znajdują się w niej 4 opakowania suchej karmy dla mały ras, 8 saszetek, 2 razu opakowanie dentastix i jedno opakowanie Rodeo. Mój psiak znał już wcześniej ich produkty i w zasadzie od szczeniaka się na tej marce wychował a ma już prawie 16 lat. Nie raz próbowałam zmieniać mu karę i niestety albo nie chciał jej jeść, albo później mieliśmy problemy z biegunką i bolesnością jelit :-( nie dziękuję powiedziała dość! Koniec z kombinowaniem i wydawanie kroci na karmę która tak naprawdę mu szkodzi. Odkąd dostaje znowu Pedigree jest szczęśliwy :-) ma śliczną błyszczącą sierść, super apetyt i jak na swoje lata jest dość ruchliwym psem. Kocha za równi jak i suchą jak i mokrą karmę, a ulubiony przysmak do Rodeo którego jak widzi to aż się trzęsie dosłownie :-) za to nie znosi dentasix, nie wiem czemu nawet do pyszczka nie chce wziąć no ale taki jest już mój kochany dziadziuś :-) Ale spokojnie nie zmarnuje się bo w poniedziałek jadę zawieść do schroniska karę którą mój psiak nie chce za pierona jeść ( dodam że to purina i tania nie była ale jak widać mój psiak ma swoje upodobania i żadne zmiany nie wchodzą w grę :-) ) to przy okazji podrzucę tam dentastix :-) Moim zdaniem karmy Pedigree są dobre, ludzie narzekają że są do du...., że tam jest mało mięsa, że po tej karmie psy chorują a nawet umierają nie wiem skąd biorą taką opinię jakby przestali produkować pedigree to mój psiak umarłby z głodu. Moim zdanie karma jest nie droga i dobra mój prawie 16 lat na niej chowany i żyje jest starszym szczęśliwym i pełnym energii psiakiem i moim najlepszym przyjacielem :-) A co Wy możecie powiedzieć na temat tej karmy? Co o niej sądzicie?

Gość gość
Witam, wczoraj otrzymałam (a właściwie mój kot) super paczkę od Whiskasa, jego zawartość mnie pozytywnie zaskoczyła, ponieważ nie spodziewałam się aż tylu produktów. Faktycznie jest tak, że Leluch (mój kotek) próbował różnych karm, raz udało nam się nawet testować Purine, (wcześniej jadał tylko Whiskasa) jednak Leluchowi nie odpowiadała ona, praktycznie pół produktów zostało ;-(. Whiskasem się zajada, najbardziej smakuje mu galaretka hehe, która wylizuje po czym dopiero zabiera się za mięso ;-)

Witam, wczoraj otrzymałam (a właściwie mój kot) super paczkę od Whiskasa, jego zawartość mnie pozytywnie zaskoczyła, ponieważ nie spodziewałam się aż tylu produktów. Faktycznie jest tak, że Leluch (mój kotek) próbował różnych karm, raz udało nam się nawet testować Purine, (wcześniej jadał tylko Whiskasa) jednak Leluchowi nie odpowiadała ona, praktycznie pół produktów zostało ;-(. Whiskasem się zajada, najbardziej smakuje mu galaretka hehe, która wylizuje po czym dopiero zabiera się za mięso ;-)

nie te same tylko poprostu zalogowałam się w dwa razy mi się zrobiło to samo heheheh pozdrawiam;ppp

Gość wiolah83
Donas dotarła Paczka do w tamtym tygodniu, od razu po przyniesieniu jej do domu, otworzyłam ją i wyciągnęłam wszystko z pudełka aby Kropa mogła zobaczyć co dostała. Musiała wyczuć że to dla niej bo pilnowała pudełka i dość intensywnie niuchała ... Na sam początek dostała swoją ulubioną sprężynkę Rodeo :) W przeciwieństwie do innych przysmaków, ten ma delikatny zapach, można go łatwo rozdzielić. Jedyny minus że nie można go zbyt często podawać - a nie nadaje się do zbyt długiego przetrzymywania bo zwyczajnie wysycha i twardnieje. Ogólnie oceniamy go bardzo dobrze.

Przesyłkę od Pedigree dostaliśmy na początku tego tygodnia. Muszę bardzo pochwalić, ponieważ nawet przez myśl mi nie przeszło że paczka będzie taka wielka z tyloma produktami. Dla Naszej suni to prawdziwa karuzela kości :) pochrupuje chrupki, dla psów średnich ras, na śniadanko morka karma z wołowiną to najlepsze co może być, Ona to tylko by jadła produkty w których jest wołowina. Raz na kilka dni dostaje Dentastix po posiłku bądź jako nagrodę. A jak zapytam "gdzie są cisatka?" to od razu leci do kuchni i pokazuje na szafkę, bo tam są sachowane JUMBONY które uwielbia bo są twarde i ma zajęcie na kilka minut, oraz Rodeo i inne ciastka :D ona się zna :) Jeśli była by taka możliwość to wstawiła bym tutaj filmik, aby niedowiarki uwierzyły że pies wie jak się go pyta o ciastka ;) lub o piłeczkę, ona rozumie kilka zwrotów bardzo dobrze :) Pozdrawiam i polecam Pedigree :)

Ja również zostałam ambasadorem Whiskas. I jestem pozytywnie zaskoczona. Sama idea tego programu jest naprawdę dobra. Celem jest pokazanie właścicielom czworonogów, jak prawidłowo karmić zwierzę, aby było zdrowe i szczęśliwe. Powiem szczerze, że ja jako właścicielka kota nie zastanawiałam się nad tym co daje mu do zjedzenia. Właściwie myślałam, że karma jednej ze znanych firm za 120 zł musi być dobra i musi smakować mojemu kotu. A jednak nie. Jeżeli chodzi o paczkę, która przyszła do mnie z 2-tygodniowym zapasem jedzenia dla kota, jest rewelacyjna. Sama ilość produktów mnie zaskoczyła. W paczce była karma sucha, ogromna ilość saszetek z mokrą karmą, przysmaki na zęby i przysmaki na niwelowanie kłaczków. Podczas testowania, już mogę szczerze powiedzieć, że przy karmie whiskas dla kota na pewno zostaję. Świetnie przemyślane opakowania, jakość i cena. Oczywiście cena nie jest bardzo niska, ale dostosowana do jakości. Podane dawkowanie, zabezpieczenia na opakowaniach przed wysychaniem, i dla mnie najważniejszy odpowiedni skład to rewelacja. Cieszę się, że mogłam testować te produkty, bo przy nich na pewno zostanę. :D

Gość monika737
Mój psiak jest zadowolony :) tak więc i ja jestem.. sucha karma jak i w saszetkach tak mu smakuje, że najchętniej by od miski nie odchodził :) Polecam wszystkim produkty pedigree, ponieważ składniki są doskonale dostosowane do diety psa w każdym wieku :)

Gość gość
No to już wiadomo, skąd tu tyle żałosnych spamerskich reklam tego góóowna! Jak widać opłacone spamerskie prostytuty same się przyznają, że robią reklamę za pieniądze. ŻAŁOSNE! A najgorsze, że przez takie ściery spamerskie będą cierpieć niewinne zwierzęta, jeśli się ktoś głupi i naiwny nabierze! :o To powinno być karalne!!!

Gość Magdalena U
Ja powiem tak. Mam pieska shih-tzu który od nowości ma problemy z wymiotowaniem. Nawyk ma ten od urodzenia, niestety nie zostaliśmy o tym poinformowani gdy go kupowaliśmy. Jest z nami już ponad 6 lat. Weterynarz radził karmić ją lepszymi karmami typu Eukanuba czy Royal Canin, ale ona po nich wymiotowała jeszcze bardziej. Od kiedy stosujemy Pedigree z paczki wiem jak karmić, nie powiem, żeby wymioty ustały, bo to raczej nie możliwe, ale są rzadsze, i bez resztek jedzenia. Ostatnio karma była w promocji w Kauflandzie, więc zapas zrobiony :)

Gość gość
O, spamer od Pedigree zmienił płeć :P

żaden spam jeśli tobie nie odpowiadają produkty pedigree to po prostu ich nie kupuj mój psiak jest nimi żywiony w zasadzie od urodzenia innymi karmami gadzi albo ma problemy jelitowe po drugie nie stać mnie aby kupować karmę za kilka stów którą i tak później oddaję bo mój psiak po nich cierpi, Jeżeli cię stać na drogą karmę i twoje zwierzaki po nich nie cierpią to nikt nie każe ci kupować akurat tej tańszej to wolny kraj i każdy ma prawo wyboru i wolnej wypowiedzi jakby karma była zła to bym jej nie reklamowała z to złą renomą u mnie cieszy się karma purina pies dostaje po niej boleści, silnie wymiotuje i cierpi na biegunkę a rzekomo tak jest dobra i rekomendowana i jak to się kończy dość że pies cierpi to jeszcze droga jak nie wiem co. Szkoda pieniędzy w moim przypadku

Gość Patty666
My również otrzymaliśmy zestaw karm z Whiskas. Już dawno strawione przez moja kotke. bardzo była zadowolona i aktywna. Jak najbardziej smakowały jej dania z drobiu w galaretce( kilka lat temu kupilam jej podobne w galarcie i nie chciala tknąć) Teraz sama kupuje jej galaretki bo przynajmniej zje całość bo dania w sosie to tylko ten sos zlizuje a reszte musze dawac przydomowemu kotu ktory bardzo chetnie zje resztki :) Bardzo polecam mojej kotce batrdzo smakowało!

Gość wiolah83
Po raz pierwszy bierzemy z Kropcią udział w programie " Wiem Jak Karmić z Pedigree" - otrzymałyśmy paczkę z zapasem dwu-tygodniowym jedzenia dla psów ras średnich. Próbowałyśmy karm wielu firm - ale od dłuższego czasu powracamy do marki Pedigree. Niestety ale otrzymana sucha karma jest zbyt duża dla mojego psiaka, który jest przyzwyczajony do karmy drobnej ( dla juniorka) i zwyczajnie nie radzi sobie z nią .. Moim zdaniem oznaczenia znajdujące się na opakowaniach karm suchych są źle dobrane. Średnie rasy tak jak w naszym przypadku ( według opakowania są zbliżone wagowe) jednak wielkość pokarmu jest zbyt duża dla tak drobnych ząbków. Smakowo jest ok - jest kilka smaków do wyboru, karma po otworzeniu bardzo ładnie delikatnie pachnie - czym przyciąga uwagę psa. Nie uczula. Jedyny minus za wielkość karmy - mogłaby być troszkę mniejsza.

Gość kisek77
Witajcie ! Chciałem podzielić się z Wami moją opinią na temat produktów Whiskas. Mamy w domu dwa koty ( kotkę już wieką - jest z nami ponad 11 lat i młodego kociaka, kóry przybłąkał się do nas jakieś 2 lata temu . Udało nam się załapać do programu " Wiem Jak Karmić z Whiskas" i otrzymaliśmy zapas karmy na dwa tygodnie. Po otworzeniu paczki byliśmy zdziwieni jest zawartością - bo było tego sporo. Kiedy wyciągalismy wszsytko z pudełka a koty usłyszały szelet zaszetek z mokrą karmą szybko przybiegły i zaczęły się pazerniaki łasić :) Więc tak na pierszy ogień poszły saszetki z mokrą karmą z Indykiem. Karma na pierszy rzut oka ładnie wyglądająca i przyjemnie pachnąca, pełnowartościowa - najbardziej ulubiona przez moje zwierzaki. Godna polecenia !!!

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona i to fajne miasto

Gość gość
Przestań spamować tym g*wnem!!!!

Gość jakubkaa
ja też dostałam ogromny zapas pedigree junior do wypróbowania w ramach programy "Wiem jak karmić". Mamy 3-miesięcznego shih tzu Boryska. Nie będę się różnić od pozostałych właścicieli zwierzatek- nasz piesek zajada karmę ze smakiem. Jak tylko usłyszy szelest otwieranego opakowania przybiega natychmiast i zjada wszystko pozostawiając po sobie pustą miskę. Karma nie dośc, że smaczna to i zdrowa. Nic się po niej nie dzieje- nie ma biegunek, zaparć itp. Jesteśmy bardzo zadowoleni z tego, że piesek jest najedzony i zdrowy.

Gość wiolah83
Razem z moim psem bierzemy udział w teście firmy Pedigree " Wiem Jak Karmić z Pedigree" - dostałyśmy paczkę z zapasem jedzenia na dwa tygodnie. Mamy już za sobą test suchej karmy i mokrej i muszę przyznać że są ok. Moja sunia miała problemy z zatokami - musiałyśmy dość często odwiedzać weterynarza aby je oczyszczał ( przynajmniej raz na miesiąc choć na to nie ma reguły). Od kiedy je suchy pokarm właśnie tej firmy - idealnie się opróżnia i przy okazji sama oczyszcza zatoki. Nie wiem o co chodzi natomiast z karmą mokrą - kawałki mięsne jej smakują , jednak zostawia galaretkę ( może coś w niej jest nie tak).

Gość karolpawelek
Świetna akcja, Paczka z produktami pedigree rewelacyjna-sucha karma, mokra oraz przysmaki - Produkty Doskonałej jakości mój Piesek jest ich fanem za dodawanie opinii na temat produktów i akcji można zdobywać zniżki oraz zwrot kosztów usługi weterynaryjnej - takiej akcji jeszcze nie było! Paka przysmaków dla Psiaka czy kociaka oraz profity dla właściciela w postaci zniżek w sklepach internetowych.

Gość gość
Otrzymałam pakę od pedigree, i bardzo się ucieszyłam a jeszcze bardziej moje dwa psiaki. Za mokra karmą niestety nie przepadają ale za to suchą jedzą aż im się uszy trzęsą. Nie wspominając o przysmakach jak tylko Słysza szelest torebki już sa przy nodze i proszą o przysmaki. uwielbiają dentastix( ale to dobrze bo czyśczi im zęby) ale nie pogardzą Biscorkiem i Marksies. Kiedyś kupowałam dużo droższa karmę Acanę ale po przesłaniu próbki postanowiłam porzejśc na pedigree jest nie tylko tańsza ale i smakuje pieskom.

Gość gość
Mój pies niedawno wykończył cały zapas karmy, którą dostał w ramach programu "Wiem jak karmić". Na próbę kupiłam mu karmę innej firmy i... w ogóle nie tknął tego jedzenia. Tak przyzwyczaił się do produktów Pedigree, że od razu rozpoznał inne jedzenie i "nie raczył" go zjeść. Może niektórzy mają zastrzeżenia co do tego typu gotowych produktów, ale na przykładzie mojego psa mogę stwierdzić, że karma Pedigree mu jak najbardziej służy. Nie miał po niej żadnych problemów żołądkowych, jak to się nie raz w przeszłości zdarzało, a dołączone do zestawu testowego przysmaki wprost uwielbiał.

Gość wordila
Jak się Wasze pieski mają po 14-dniach? Mój podobnie jak tu którejść dziewczyny też reaguje na słowa, że dostanie ciasteczko/ Od razu leci do konkretnej szafki. Karma dobrze się sprawuje, a piesek je z apetytem Pedigree.

Gość gość
Ja też otrzymałam paczuszke ale dla kotka,więc testójemy

Gość crowt23
Otrzymałam również paczke dla kotka,jesteśmy bardzo zadowoleni,paczka zawierała saszetki zw galarecie różnych smaków,przysmaki na zęby oraz na kłaczki,i jedną pakę suchej karmy 300gr,polecam całą akcje ,można wygrać również inne nagrody,zapraszam na strone Whiskas-Wiem Jak Karmić.

paczka ktora przyszla od pedeegre , byla ciut nie doapsowana do potrzeb duzego psa, pominawszy to to chyba najbardzie smakowaly przekasi i puszki.

Gość gość
spodobala mi sie idea pomyslu, ale wykonanie juz nie do konca

Gość gość
witam moze po koleji, jak sie zakwalifikowalam to sie ucieszylam, ze sprawdze bez wydawania grosza czy cos innego moze bardziej posmakuje moim psom(wiem , ze akcja tyczyla sie jednego psa, ale przeciaz jak dostalam to nie bede jednego karmic pedigree a drugiego nie wiadomo czym, tylko jak z dziecmi po rowno; ) ) na poczatku mialam"drobna "uwage jesli chodzi o pakowanie paczki i dobioru ilosci jedzenia do wielkosci psa i trybu zycia i sie bardzo zdziwilam, ze oni czytaja i powaznie biora nasze opinie. sadzilam, ze odbije sie to gluchym echem, ale sie myliam, przeczytali i wysluachali-co sie chwali, ale nadal zalecalabym aby Wasi spece od zwierzecych diet spedzili troche czasu ze zwierzetami,, bo pies tej samej rasy majacy rozne warunki bytowe ma tez inne potrzeby zywieniowe.

Gość gość
Witam, dziś również dostałam karmę dla mojego kociaka, od samego początku jak go mam je tylko whiskas ponieważ inna karma mu nie smakuje, jestem bardzo zadowolona z tej karmy poniważ po niej mój kot ma duże energii, jego sierść jest lśniąca i gładka.