Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam brzydka cere, czy mam szanse na faceta?

Polecane posty

Gość gość

niech pisza raczej mezczyzni, bo nie chodzi mi o kobiece pocieszenie ale realne sznase

Gość gość
cera zawsze da sie naprawic, sa gorsze wady.

Gość gość
dopóki tego nie naprawisz lub nie zatuszujesz makijażem to bardzo małe.

Gość gość
oby nie

Gość gość
Trądzik? Ja bym zaakceptował bo sam z tym walczyłem i rozumiem.

Gość gość
ja walczę od lat z trądzikiem i unikam makijażu jak mogę, bo tylko pory mi zapycha i robi się jeszcze gorzej. Jednak czasem są sytuacje, że muszę ukryć ten straszny stan mojej twarzy i wtedy widzę na ulicach, w środkach komunikacji miejskiej itp. diametralnie inne spojrzenia męskie na mnie. Bez podkładu dla nich nie istnieję, z nim - wręcz przeciwnie...

Gość gość
Jak masz ładną figurę to mógłbym z tobą być. Najwyżej rooo.halibyśmy się od tylca

Gość gość
Współczuje bo wiem jak to jest gdy nie możesz spojrzeć w lustro i chylisz głowę jak najniżej. Leczysz się u dermatologa pomaga coś? Mi babka powiedziała że muszę nauczyć się z tym żyć...

Gość gość
gość dziś takiego buca nawet największa desperatka by nie chciała a co dopiero dziewczyna, której jedynym problemem jest cera... bo ona pójdzie do kosmetyczki i dermatologa, a tobie nikt i nic nie pomoże :)

Gość gość
Faceci nie zwracają uwagi na trądzik, zaufaj mi. Wyobraź sobie, co mają powiedzieć dziewczyny z takim problemem jak mój - dużym nosem, tego nie da się ukryć ani wyleczyć

Gość gość
tuszuje to makijazem ale kiedys bede musial go zmyc i tego sie boje :O

Gość gość
Leczyłam się u różnych dermatologów, żadne kuracje nie dawały trwałych efektów, a wydałam na to kupę kasy. Mi też rodzice mówią, bym się z tym pogodziła. Do dziewczyny z wielkim nosem - nie muszę nikomu wierzyć na słowo, bo widzę, jak bardzo trądzik ogranicza zainteresowanie mną ze strony mężczyzn. Gdy tylko ukryję go pod makijażem, to widzę zupełnie inny odbiór mojej osoby, więc to wina właśnie trądziku. Natomiast widzę mnóstwo kobiet z krzywymi, dużymi itp nosami, raczej ciężko jest znaleźć kobietę z naprawdę kształtnym nosem i jakoś mają powodzenie.

Gość gość
Nie smutaj jak już jesteś odpowiednio blisko kogoś to się nie zwraca uwagi na takie szczegóły.