Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wiecie że mój kolega gej wziął w te wakacje ślub z kobietą ?

Polecane posty

Gość gość

byłam na tym ślubie, z ta dziewczyną chodził ze 2 lata, ona nic nie wie ze on woli facetów, to raczej prosty chłopak, rodzina równie prosta, typowo polska, pytała go kiedy sie ożeni, poza tym on jest piłkarzem w pewnym II ligowym klubie i gdyby sie koledzy albo inni dowiedzieli to by mu łomot spuśculi... zal mi go i tej dziewczyny... znam go od technikum, wtedy pokryjomu spotykal sie ze swoim ''kolegą'' ja od poczatku sie domyslalam ze to wiecej niz koledzy, nie wiem czy sa razem nie chce o tym mówić... znalam tez kiedys lesbijke ktora wyszla za maż i ma dwojke dzieci :O rodzina jej powtarzala ze czas najwyzszy, ze 30 sci lat i nikogo nie ma, zeswatali ją i uległa :O ludzie w Polsce są pierd/olnięci na punkcie małżenstwa i macierzynstwa :O

Gość gość
ja bym nie wyszla za geja.

Gość gość
Milioner gej, dla pozoru małeżństwo, odrębne życie i sex kim się chce byle po c ichu. Układ doskonały.

Gość gość
Himpokrytka ale Ty się lubisz dymac, gej Ci dobrze nie zrobi. Ogarnij sie dziewczyno..

Gość gość
To jest wlasnie dla mnie chore ,ze wmawia sie na sile spoleczenstwu jak maja zyc ,jedyny prawidlowy model rodziny ..A jak ktos jest gejem to przeciez nie ma prawa kochac bo przez wiekszosc uwazani sa za nienormalnych.. :( przykre to jest -chociaz sama jestem hetero i jestem szczesliwa - nie rozumiem dlaczego odbiera sie poprzez presje spoleczna szanse na prawdziwa milosc , no i dodatkowo niszczy sie zycie kolejnej osobie ..

Gość gość
Gej czy bi? Ja tam chce jedynie hetero.

Gość gość
a nie pomyślałaś, że może być bi i dlatego wziął ślub? Może w młodości zaszalał tylko?

Gość gość
Dużo jest facetów bi którzy mają żonę i dzieci.

Gość gość
najgorsze są takie obłudne plotkary jak autorka, siejące ferment dookoła. skąd wiesz, że on jest gejem? powiedział ci to, ciekawska flądro? jeśli NIE to sam znajdź sobie chłopa i przestań się wpieprzać w życie innych!