Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są tu w ogóle faceci?

Polecane posty

Gość gość
łudzisz sie ze nagle jeden i drugi troll przestanie wyzywac, ze jedna odrzucona przez kogos przestanie go oczerniac, ze inny ktory nie moze sie przebic bo ktos jest ciekawszy przestanie wymyslac bzdury ? to niemozliwe. tutaj juz tak zostanie. a ci kotrzy byli i sa warci by ich poznac juz na to nie pozwola bo albo odeszli albo juz nikomu nie zaufaja.

Gość gość
Zawsze tak było. Tutaj dowody prawda to pojęcia surrealistyczne. Nie o to chodzi w sianiu zamętu. Wystarczy obrzucić kogoś łajnem i liczyć że znajdą się osoby podatne na to które kupią te wszystkie pomówienia. To tak jak z donosem do skarbówki zazdrosny sąsiad składa fałszywy donos na pobratymca i ur******* machinę przeciw niemu.

Gość gość
Szkoda że nie rozróżniają że to jest forum, które z założenia ma służyć do zabawy. Tylko że już dawno przestało do tego służyć, bo ci co umieli ten klimat stworzyć odeszli.

Gość gość
Polityka tego portalu jest taka że im więcej wolności dla użytkowników tym lepiej bo więcej odwiedzin serwisu a to są konkretne zyski finansowe. Pewnie to się szybko nie zmieni. Trzeba działać samemu. Nie dawać się podpuszczać trollom. Ignorować tematy które nic nie wnoszą a tylko pomawiają. Użytkownicy też mają możliwość wpływania na kształć tego miejsca.

Gość gość
cóż, jestem tu od niedawna, trafiłam przypadkiem. choć bardziej mam wrażenie, że wcale nie trafiłam na forum ero. bo ero tu jest mało. więcej bagna. ot, odskocznia od realności. dla niektórych pewnie i ciężkiej i nie do zniesienia. ale tylko odskocznia. a może mam to głupie szczęście, że w moim otoczeniu takie rzeczy załatwia się między sobą, a nie wywleka brudów do ludzi. a może panuje już kompletna znieczulica i nikt by na takie coś sobie nie pozwolił bo i po co, skoro można przymknąć oczy, uśmiechnąć się i iść dalej. a problemy? problemy, cóż, rozwiązuje się u specjalisty.

Gość gość
nie na tym polega problem. problemem jest to ze oczernia sie ludzi ktorzy wcale nie musza byc winni. poczytaj poczatki tematu zobaczysz troche tego. nikt nie przedstawil dowodow ale oczernia. tego nie powinno byc bo chocby tyjako nowa osoba podswiadomie wiesz ze ten nick moze byc zagrozeniem.lepiej go omine.

Gość gość
przede wszystkim nie biorę na poważnie tego, co tu czytam. choćby ze względu na specyfikę pracy, którą zajmuję się na co dzień. ja tylko nie rozumiem, dlaczego ludzie tak bardzo przejmują się opiniami innych, dlaczego nie jest to lekceważone, dlaczego w nieskończoność trwają dyskusje, czy ktoś był dobry czy zły. bo nie ma z natury nawet tylko dobrych bądź tylko złych, ale to już poza dyskusją. a może warto odpuścić i naprawdę uśmiechnąć się i iść dalej. tak po prostu. może nawet forum powróci do normalności.

Gość gość
nie bierzesz ale znajda sie tacy co biora. gdybys bywala tutaj wiecej wiedzialabys ze tutaj kazde pojawienie sie jednego z nickow oczernianych powoduje fale hejtu i wyzwisk. do tego ma sluzyc forum? abstrac***ac od tego ze to erotyczne z nazwy. to daje tez innym do myslenia ze nie warto probowac byc naturalnym i otwartym bo to prowadzi wlasnie do czegos takiego.

Gość gość
<18.41 > Owszem, forum to zabawa.Jednak trzeba rozróżnić hejterów od ludzi którzy krytykują sprawy, które na to zasługują.Niestety, działalność obu tych panów to nic chwalebnego.Wiem o czym mówię, gdyż pisałam z jednym z nich i odkryłam że pan pisze jednocześnie pod dwoma nickami---oczywiście na każdym był kimś innym. Dlatego dobrze że otwarcie się mówi o tym wszystkim.

Gość gość
Brawo piętnuj ale z dowodami, bo teraz dokładnie przedstawiłaś to co wcześniej jeden gość podał jako przykład gośćDorota i Psuj2015.

Gość gość
gość z 19:14 Nic nie odkryłaś. Bez dowodów jest to zwyczajne pomówienie. Dowody że ktoś pisze z dwóch nicków są wtedy gdy te dwa nicki podadzą Ci swoje zdjęcia na ktorych będą trzymali kartki z podpisami uwiarygodniającymi. Wtedy gdy zdjęcie się zgadza mogłabyś tak powiedzieć. W przeciwnym razie równie dobrze mogę powiedzięć że jestem mężatką mam na imię Dorota mam 38 lat i spalam z PSuj2015. Mało tego odkryłam że PSuj2015 spał z dziesięcioma innymi mężatkami i zrobił im dzieci. Oczywiście to tylko fikcyjny przykład aby pokazać jak pomawiasz.

Gość gość
W temacie było pytanie o facetów:) no wiec sa:) ale faceci to lubią konkrety;0 któraś chce się umówić?:)

Gość gość
Fajna dyskusja ale konkluzji brak.

Gość gość
Konkluzja jest.I owszem.Traktować forumowe znajomości z dystansem.Nie wikłać się w miłości i miłostki a wszystko będzie dobrze i nikt do nikogo nie będzie miał ansów.Ewentualne pretensje wyjaśniać na prywatnych adresach.

Gość gość
gość z 11:10 Błędna konkluzja. Nie chodzi o to aby mięć dystans do ludzi jako ogółu czy co gorsze unikać szansy na miłóść własne szczęście. To byłoby nierozsądne coś co by zamykało drogę ku lepszemu życiu. Chyba każdy normalny człowiek chce być w życiu kochanym szanowany przed partnera/kę. Nie można sobie odbierać szansy na to szczęście. W tej dyskusji chodzi o to aby nie traktować poważnie ludzi którzy na to nie zasługują pomawiają bez jakikolwiek dowodów i wywlekają coś co powinno być załatwione na kontakcie prywatnym.

Gość gość
[Gość 11.19]Forum to miejsce gdzie powinien kwitnąć flirt , nieszkodliwy dla nikogo...Nie powinien się jednak przeradzać w miłość ponieważ to bezsens.Sam o tym Wiesz :( jeśli to Ty to Wiesz jak się skończyło :( i że nie byłeś bez winy:(

Gość gość
Nie wiem kim są goście powyżej, ale to jest chyba doskonały przykład na to że ktoś zbyt poważnie potraktował internetowa znajomość. Pytanie czy to się przerodzi teraz w hejt kogoś, czy zostanie załatwione tak jak dorośli powinni to załatwić.

Gość gość
Co tu tak cicho:D:P:P

Zbyt poważne tematy weszły i wszyscy się przestraszyli...

Gość gość
Fakt , niektórzy pomylili ero z Darling. lub inną Sympatią i są potem głupie akcje;/

Gość acordeon
A co komu przeszkadza,że ktoś tu flirtuje ze sobą i czasami rodzi się z tego coś więcej.Ich sprawa

Gość gość
Akordeon-nikomu pewnie nie przeszkadza.Problem rodzi się wtedy kiedy taka "kafe miłość " się rozwala.Wtedy zamiast wyjaśnić sobie na majlu wszelkie wątpliwości JAK cywilizowani ludzie któreś z "duetu" sprzedaje prywatę na forum w imię zemsty.

Gość gość
Sorki->acordeon

Gość gość
Niestety jest tutaj duże natężenie zawistnych ludzi :(

Gość gość
Kim on jest, nie wie nawet chyba on sam...

Gość gość
Wie.Jest projektem projektu na tle łazienkowych kafelków.

Gość gość
Słowo niunie często uzywał Hokejek Kokejek :D