Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GośćM

Serio atrakcyjna dziewica w tych czasach jako towar przetargowy

Polecane posty

Jak faceci zwesza ze atrakcyjna kobieta pelnoltnia jest dziewica, zaczynaja odp*****lac dziwne rzeczy. Nie rozumiem tych czasow. Wiem ze jest deficyt ale mezczyzni jesli wiedza ze sa w miare atrakcyjni badz atrakcyjni i maja jakis status spol, zweszajac taka kobiete zaczynaja sie tafgowac. Masakra. Nie mysla wgl ze kobieta mq swoje jakies mysli w glowie uczucia. Obrzydliwe.

Gość gość
The Truth Is Out There

Sama tego doswiadczylam. To bylo okropne. Jesli facet jest pewny siebie i ustawiony zyciowo to juz wgl masakra, zgrywa takiego pana i traktuje taka kobiete jak dziewczynke, ktora chce sie zaopiekowac i miec nad nia przewage. Straszne serio. Zwlaszcza mezczyzni pred 30 lub po. Masakra. Ktoras z was to odczula?

I jeszcze te teksty miedzy soba ze ja to bym ja nauczyl i sie zajal. Serio to bylo zenujace. Kobieta czuje sie z tym b zle. Jak slyszalam niechcaco pewne teksty to serio b kiepsko czlowiek sie czul po czyms takim.

Gość gość
Fajna jestes?

I kazdy z ustawionych w jakis sposob mezczyzn probuje jakos zaimponowac i kazdy pokazuje swa wyzszosc, co to nie on, jaki to on nie jest meski i wladczy jeden przez drugiuego i opiekunczy. Paniska za 2 grosze. Masakra. Jak towar miedzy sb. Straszne. Czulam sie z tym potwornie. I jeszcze jaka im sprawia to przyjemnisc zawstydzic taka kobiete...

To zazwyczaj bylo w toiwarzystwie tych starszych facetow, bo jak mialam ziomkow w wieku podobnym do mojego to b dobrze sie dogadywalismy i nikt mnie nie probowal zazenowac mimo ze niektoirzy o tym wiedzieli..

B tesknie za moimi kolegami. Taka ekipa zajebista, a ja daleko od nich. Takie wsoomnienia. Niektorzy faceci niestety nawet jak sa atrakcyjni zewn to sa obrzydliwi.

Ja nie wiem, faceci juz prawie wszyscy z malymi wynatkamimsa zepsuci lrzez ten swiat. Mysla ze jak dziwczyna jest dosc atrakcyjna i dziewica to poleci na kasiastego albo na bardzo atrakcyjnego ot tak sobie. Nie rozumiem tego. Albo za granica ze Polki wszystkie sa mpuszczalskie i kazda na kase poleci, bo my takie dziewczynki biedne pracujemy tam i jak jakis szef ktory ma(jak dla nas) duzo hajsu bo w jurkach to od razu poleci na niego i bd mu sie oddawac. Masakra jakas. Ten swiat zmierza w jednym kierunku....

Niech Panowie zrozumieja ze nie wszystkie panny leca na hajs ustawienie w zyciu. To jest wazne nie oszukujmy sie ale nie bez przesady, zeby swoja dusze i cialo sprzedawac. Masakra.

Gość gość
To klep biede i skoncz piertolic. Kogo to tak naprawde obchodzi

Odbilam sie, nie jestem biedna. Po prostu wkurzaja mnie te czasy. Boli mnie to wszystko.

Gość gość
Kobieta to towar, ładna dziewica jest nowy lexus a brzydka (nieważne czy dziewica czy nie) jest tyle warta co pasztet poznański. Pogódź się z tym

Gość gość
Że jesteś towarem

Z tym ze wiekszosc mezczyzn to dupki czy z tym ze swiat jest popirdolony i brudny? Nie wiem sama kto jest winny...