Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy denerwuje was jak ciagle ktos przy was pisze smsy?

Polecane posty

Gość gość

Np jeśli byście siedzieli z kolega czy koleżanką ,a ona by ciagle pisała do kogoś i jak np rozmawiacie to by was nie sluchała tylko pisała z kims, albo ogladalibyscie film i by nie wiedziala o co w nim w ogole chodzi bo by sobie z kims pisała?

Gość gość
brak szacunku,co tu duzo mowic.

Gość gość
tak mnie by wkurzało, zaprosiła mnie kiedys kuzynka z dziecmi na kawe a gdy byłam u niej bez przerwy a to o ktos do niej dzwonił i gadała i gadał a to ona gdzies wydzwaniała po kolezankach, miałam straszne nerwy

Gość gość
to lazenie z telefonem nawet do wc to juz choroba cywilizacyjna.ludzie od rana w metrze siedza z telefonami,pisza ch..uj sie do kogo i po co,loguja sie juz o swicie na fejsa i wszelkie mozliwe portale.odmozdzenie totalne,ludzie autentycznie glupieja.

Gość gość
wkurza mnie jak nie wiem.. Rozumiem sprawdzenie czegoś, pokazanie czegoś komu w tel.. Ale ciągle smsowanie, siedzenie z nosem w tel gdy ktoś siedzi obok.. masakra.. A najlepsze jak piszesz do takiej osoby sms a ona ci nie odpisuje od razu.. Cały dzien tel przy sobie, siedzi przy tobie z telefonem cały czas ale jak do niej piszesz to odpisuje po dwoch godzinach.. żenada.