Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uskrzydlona

Kobieta z dwójką dzieci!towar wybrakowany???

Polecane posty

Gość Uskrzydlona

Proszę o głos Panów.

Gość gość
oczywiście co za pytanie :o

Gość Uskrzydlona
Jak nie macie ochoty się rozpisywać to chociaż proszę o odpowiedź "tak"lub "nie". Z góry serdecznie dziękuje; -)

Gość gość
wiadomo ze masz rozklapioche :-D

Gość gość
Nie dziewica to juz towar najgorszej kategori a co dopiero matka z dzieciakami... Przeciez taka moze miec doope ze zlota a i tak nikt jej nie bedzie chcial.

Gość Uskrzydlona
Mam 28l 50kg i 170wz.wyglądam jak nastolatka i nie widac po mnie ze jestem mama dwójki dzieci. Natomiast mężczyźni zainteresowani mną jako kobieta nie są zainteresowani już moimi pociechami. Zastanawia mnie czego się boją skoro kobieta potrafi sama zadbac o byt swoich dzieci. Mi by nie przeszkadzało gdyby mężczyzna je miał!

Gość gość
Him? :D

Gość gość
dzieci z jednego ojca?

Gość gość
uskrzydlona,nie sluchaj sie tych po´´´j´´é´´´b´´u´sÓW.SA FACECI KTORZY BEDA LECIELI DO CIECIE z wackiem. w reku.

Gość Uskrzydlona
Oczywiscie ze z jednego.

Gość Uskrzydlona
Zreszta dziekuje za te optymistyczne i tworcze odpowiedzi. Miłej soboty. Nie udzielam się na tym forum więcej

To Ty nazwałaś taką panią "towarem" :P. x Trzymając się w tej konwencji odpowiem: 1) należy liczyć się z minimum trzykrotnie większymi "kosztami eksploatacji" takiego "towaru" :( 2) trzeba być przygotowanym na ciągłe usługi serwisowe, załączonych "gratisów", które wykluczą "towar" z użytkowania na większość czasu :( 3) prawdopodobieństwo wystąpienia wad ukrytych, mocniej maskowanych, z powodu małej "sprzedawalności" "towaru" jest dużo, dużo większe :( 4) brak realnych szans, na długotrwałą pomoc takiego "towaru" w przypadku wypadku lub długotrwałej obłożnej choroby (czyli nie ma mowy o jakimkolwiek partnerstwie w związku :( ) x Reasumują: mało którego nabywcę stać, na tak drogi i nie rokujący szans na przyszłość "towar" :(.

Gość gość
Na co komu zryta poprzednim związkiem i opieką nad wrzeszczącymi bachorami nienajmłodsza już kobieta..

Gość gość
ja raz spróbowałem - i powiem facetom: NIE RÓBCIE TEGO! 0,5 % szansy że to się uda, a koszmaru jaki przeżyjecie nie zapomnicie nigdy :O

Kotek chętnie związałby się z Tobą :). x Miałabyś troje dzieci do opieki i utrzymania :).