Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co chciałaby dostać 26letnia dziewczyna na urodziny od

Polecane posty

Gość gość

swojego może przyszłego faceta? dopiero kilka spotkań za nami :) ale bez głupich odpowiedzi typu wibratory itp Duży bukiet róż to na 100% dostanie, myślałem też o jakiejś małej słodkości typu Ferero rocher albo bombonierka ręcznie robionych pralinek ale co do tego? są tu panie w podobnym wieku, mówcie co chciałybyście dostać, ona ogólnie sport lubi zumba fitness basen, spokojny charakter domatorka

Gość gość
panie? 26 lat to nie pani a panna, to raz a dwa, zależy, jedna 26latka bedzie brzydka, stara matrona, chcaca kosemtykow odmladzajacych, a inna bedzie infantylna nastolatka chcaca misia przytulanke, sama mam 26 lat i od przyszłego męża chciałabym dostać dobre perfumy (minimum.300zł) lub biżuterię 🖐️

Gość gość
nie wiem ty powieneś wiedzieć co lubi i czego pragnie twa ukochna ... jeśli nie wiesz to wstyd i obciach :/

Gość gość
ej no podpowiedzta mje na tym forum kafeteria otpowiadajta

Gość gość
Wielkiego soczystego grubego długiego do ssania:)

Gość uleczka131a
Chyba bym postawiła na taką propozycję http://feromony-passion.pl/ Te perfumy są nowością na rynku, więc nie są oklepane. A która kobieta nie lubi mieć czegoś, czego koleżanki nie mają? Możesz je dostać tylko w Świecie Doznań. Z tego co słyszałam mają bardzo ładny, trwały zapach.