Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż wymaga ode mnie noszenia szpilek. Dziewczyny doradźcie

Polecane posty

Gość gość

Podczas ciąży i po porodzie nie nosiłam, to niechętnie, ale niby rozumiał i akceptował, teraz córka ma 10 miesięcy, chodzę z nią codziennie na spacery, czasami wpadam do męża do pracy córkę pokazać. No i dziś w domu usłyszałam, że mam wrócić do szpilek bo chciałby się móc żoną w pracy pochwalić ;/ Odzwyczaiłam się już od szpilek, tak mi wygodnie, poza tym muszę sama wnosić wózek na 2 pietro w bloku a w szpilkach byłoby ciężko, ale mąż mówi, że mogę najpierw zejść w normalnych butach a potem na klatce zmienić na szpilki i mówi mi komplementy, że taka mu się podobam, że w szpilkach jestem sexy i nie chce mu sprawiać przykrości, ale i chodzić w nich nie chce ;( nie wiem co robić

Gość gość
No faceci to lubia... Zawsze chodzilam w butach na wys.obcasie, po urodz.dziecka mniej. Rozwala mnie widok mamuski na szpilach w mini pchajacej wozek.okropnie to wyglada.

Gość gość
Tylko pozazdrościć męża... Traktuje cie jak kawał mięsa... Tylko patrzeć jak wymieni na młodszy model

Gość gość
chwalic sie zona ???? to TY jestes na pokaz, do pokazywania, ogladania i oceniania ?

Gość gość
Zacznij nosic szpilki pod jednym warunkiem jak on bedzie tez je nosił :).

Gość gość
Debil. Co tu komentować?

Gość gość
Haha jak ja cię ciesze ze mój nie lubi jak nosze szpilki, wogóle obcasy. Mówi że słyszy jak stukam butami i go to wkurza ; D

Gość gość
Nie laz do niego do pracy i finito