Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zainteresować sobą nastolatkę lub kobietę do 25 roku życia mając około 30?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o poważną relację, związek.

Gość gość
Jakbys byl powaznym czlowiekiem, to nie ogladalbys sie za mlodymi dziewczetami, bo masz juz swoje lata. Miales swoj czas, trzeba bylo szukac kobiety jak sam byles mlody, a nie teraz. Teraz wybieraj sposrod tych, ktorych inni nie chcieli albo tych, ktore postawily na kariere, a mlode dziewczyny zostaw mlodym chlopakom.

Gość gość
DO 20:14 Dlaczego?Przecież mając 30 lat może startować do dziewczyn 22-25.Nic w tym złego.

Gość gość
Jest napisane koło 30. KOŁO 30. Ktoś w pierwszym wpisie przesadza pewnie jakaś sfrustrowana babka. Młody mężczyzna poszukuje młodej dziewczyny i kobiety co w tym dziwnego.

Gość gość
Skoro uważasz siebie za młodego to rowiesnica jest za Stara?

Gość gość
Mając 25 lat zwrocilam uwagę na mężczyznę, który miał 31 lat. Dziś ja mam 30 lat a On 36 i jesteśmy małżeństwem z trójką dzieci. A przyciągnął mnie ... uwaga to będzie banalne ... swoim spojrzeniem ... miał takie dobre oczy, z których wyczytałam, że mnie nie skrzywdzi. I tak jest ... jestem szczęśliwa :-)

Gość gość
Jest napisane koło 30. KOŁO 30. Ktoś w pierwszym wpisie przesadza pewnie jakaś sfrustrowana babka. Młody mężczyzna poszukuje młodej dziewczyny i kobiety co w tym dziwnego.

Gość gość
gość dziś Dziękuję serdecznie za wpis. Pozdrawiam :) gość dziś Chciałbym kogoś kto nie miał zbyt wielu związków, partnerów seksualnych i nie ma dziecka. Jednocześnie chciałbym móc poznać kobietę a nie wysłuchiwać od pierwszego spotkania o ślubach i dzieciach. Na wszystko trzeba czasu.

Gość gość
skad jestes?

Gość gość
Dobra rada-trzeba być sobą.Jeżeli osiągnąłeś coś ciekawego w życiu w tym wieku i jesteś dobrym człowiekiem to możesz lepiej wypaść niż jej rówieśnicy.

Gość gość
gość dziś Chciałbym kogoś kto nie miał zbyt wielu związków, partnerów seksualnych i nie ma dziecka. Jednocześnie chciałbym móc poznać kobietę a nie wysłuchiwać od pierwszego spotkania o ślubach i dzieciach. Na wszystko trzeba czasu. xxx Mam za to wrazenie, ze Ty jestes facetem, ktory ma za soba zwiazki i wiele partnerek seksualnych, ale na slub i dziecko juz nie bylo Cie stac i nadal nie jest, mimo 30 lat na karku. Ewentualnie facetem, ktory jest zyciowym niedorajda, do wieku 30 lat gral na konsoli a teraz przebudzil sie i chce korzystac z "mlodosci", ktora juz niestety przeminela. Jak mlode dziewczyny biora sobie starszych facetow to wlasnie tylko dlatego, ze mysla, ze tacy faceci juz sie wyszumieli, sa odpowiedzialni i gotowi na zalozenie rodziny, nie to co ich rowiesnicy 20-latkowie. A jak chca sie bawic i nie mowic o slubie i dzieciach, to bawia sie z chlopcami w swoim wieku, a nie 30-latkami.

Gość gość
musisz mieć tzw. odpowiednie zasoby finansowe :) zainteresujesz pleć przeciwną w każdej grupie wiekowej :D

Gość gość
Musisz rozebrać się do naguska, po czym odtańczyć lambadę i zajodłować donośnie niczym Tarzan, to powinno przykuć uwagę wszystkich panien w okolicy. Nie musisz dziękować :-D powodzenia Tarzanie.;-)

Gość gość
gość dziś Dziękuję serdecznie za wpis. Pozdrawiam :) gość dziś Chciałbym kogoś kto nie miał zbyt wielu związków, partnerów seksualnych i nie ma dziecka. Jednocześnie chciałbym móc poznać kobietę a nie wysłuchiwać od pierwszego spotkania o ślubach i dzieciach. Na wszystko trzeba czasu.

Gość gość
gość dziś Nie jestem jednym ani drugim. Nie miałem w ogóle związków i nie uprawiałem seksu, mam wyższe wykształcenie, stałą pracę i własne mieszkanie. Wcześniej nie wchodziłem w związek bo przed 25 rokiem życia kobiet interesują albo starsi albo jakieś chamy, ćpuny czy po prostu bad boye. Szukam młodej, rozsądnej dziewczyny, z którą mógłbym spróbować stworzyć coś trwałego. Jestem dojrzały i chciałbym poważny związek stworzyć ale nie od razu po roku być ojcem. No i nie mam jeszcze 30 lat.

Gość gość
ja bym nie pogardziła fajnym 30-latkiem ;) ...mam 24 lata :)

Gość gość
a jeśli trafi się fajna 26 abo 27 latka?

Gość gość
gość dziś ojej, przcież autorowi nie chodzi o to co napisał, tylko o to co jest w domyśle czyli fajna, młoda d..pa do bzykania :) niech się poszczęści :)

Gość gość
gość dziś a jeśli trafi się fajna 26 abo 27 latka? x Kobieta w tym wieku jak jest wolna to raczej nie jest fajna albo skacze z kwiatka na kwiatek, ma dziecko albo będzie od razu gadać o ślubie i dzieciach. W końcu kobiet jest znacznie mniej niż mężczyzn szczególnie przed 30 a nawet przed 50.

Gość gość
hahahahaha.....no to najlepiej jeszcze dodać,dziewica

Gość gość
faktycznie pomiędzy 24 latką a 26,27 latką jest istna przepaść wiekowa

Gość gość
gość dziś A w stałym związku pełnym miłości seksu się nie uprawia? To oczywiste, że po jakimś czasie chciałbym uprawiać seks z dziewczyną, z którą byłbym w związku.

Gość gość
nastolatkę......hmmmm,to czyli jaki od jakiego wieku?

Gość gość
ja mam odczucia,ze Ty raczej nie masz dużego doświadczenia z kobietami,a nawet bardzo małe,skoro zadajesz tak oczywiste pytanie

Gość gość
gość dziś Nie pisałem nic o dziewictwie. Po prostu nie chcę rozwiązłej dziewczyny. Nie rozumiem co w tym takiego dziwnego?

Gość gość
skoro szczerze szukasz i znalazłeś się w tym miejscu,to może tu znajdziesz swoją dame,tylko jak ona ma się z Tobą skontaktować?

Gość gość
gość dziś Jeśli chodzi o podrywanie to nie mam za bardzo doświadczenia.

Gość gość
gość dziś Tutaj się już naczytałem samych wulgarnych najczęściej treści.

Gość gość
Jeśli chodzi o podrywanie to nie mam za bardzo doświadczenia. -no to czas działać,praktyka czyni mistrza,z czasem sam znajdziesz najlepszą odpowiedź na swoje pytanie