Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Coraz bardziej utwierdzam sie w tym ze faceci lubia zimne bezuczuciowe suki

Polecane posty

Gość gość

Takie co są niby miłe itd, ale czasami maja wszystko gdzies w tym tego faceta, oczywiscie przy tym muszą być ładne, ale jak dziewczyna jest nawet piekna i zbyt miła to tez ja tylko przewaznie wykorzystuja

Gość gość
bo tak jest :D ja taka jestem po wielu latach i nagle mam powodzenie, oni nie lubia biednych, uleglych, uczuciowych pensjonariuszek tylko zimne, szorstkie suki, to nie takie trudne byc taka ;) a nawet lepiej, bo nie cierpisz

Gość gość
A po tym sie w tym utwierdzilam ,ze jak nieraz mi kompletnie na facecie nie zalezalo to on za mna biegał , a jak mi zależało za bardzo to on mnie olewał i ta sytuacja sie powtorzyla nie raz i nie dwa, wiec jednak nie mozna im zbyt szybko okazywać uczuc

Gość gość
Oj tak atrakcyjne fizycznie - najlepiej przypominające panie pracujące bur/delu no ewentualnie modelki z pisemek dla dorosłych (to chyba na jedno wychodzi), wyszczekane, wyniosłe, a jednak umiejące grać role słodziutkich, potrafiące się połasić kiedy trzeba. Oto są ulubienice większośc***anów.

Gość gość
Oni nielubią może jak kobieta jest wulgarna, czy mało kobieca, albo jak klnie, jest chamska itd, oni lubią najbardziej takie z pozoru kobiece, ale niezbyt uczuciowe, takie co maja ich gdzies i potrafia dogadac jak trzeba czy sie nie odzywac. Udawać taka jest trudno, najlepiej poprostu taka byc

Gość gość
Z tym, ze lubia laski ubierajace sie jak z burdelu to się nie zgodze, oni potrafia sie zakochac w ładnej i naturalnej dziewczynie, byleby tylko miala charakterek . Jak kobieta ma tylko urode ,ale nie ma charakterku to zwykle się szybko nudzi, a jak nie ma ani jednego ani drugiego to juz calkiem jest u facetow skreslona

Gość gość
Tak, te rzekomo mega kobiece a w głębi duszy wyrachowane, pozbawione empatii (co raczej z kobiecością ma niewiele wspólnego). Liczą się pozory. Skromna dziewczyna, tzw. szara myszka, która ma swoje zainteresowania a jednocześnie jest uczuciowa, pragnie miłości, to dla nich często aseksualne coś a taka rozchichotana trzpiotka w mini z której jedną stroną wylewa się biust a z drugiej widać poślady, która interesuje się głównie lataniem po centach handlowych i pindrzeniem się, to dla nich wulkan kobiecości godny obdarowania wszystkim co najlepsze.

Gość gość
Nie koniecznie to musi być kobieta wamp. mój kuzyn np jest zakochany w z lasce ktora z wygladu jest "szara myszka", tzn jest ładna, ale prawie sie nie maluje itd, ale za to go ciagle wystawia i bywa dla niego wredna , a on za nia lata

Gość
gość dziś typowe, też to zauważyłam. :D

Gość gość
Wiec tak bardzo bym do tego ubioru i stylu nie mieszała, oni lubią poprostu jak kobieta po 1) jest ładna, po 2) ma charaketerek czyli czesto jest dla nich np wredna, ma ich w doopie generalnie, wystawia ich itd itp

Gość
nieraz tak właśnie miałam-im bardziej zbywałam i byłam chamska tym bardziej oni się starali i ciężej było się ich pozbyć...;) najgorsze jak naprawdę nie byłam zainteresowana.:P

Gość gość
zreszta jak ja miałam facetow w doopie to najczęściej szukali ze mna kontaktu, najczęściej probowali ten kontakt zdobyc od kogos, czasem plakali prawie jacy sa we mnie zakochani, a jak mnie bardzo zalezalo na facecie przewaznie konczylo sie to zle tzn po jakims czasie zaczynal mnie olewac...wiec jaki z tego wniosek? Nie warto sie starac i byc uczuciowa

Gość prawictwo pospolite 152
wniosek ? JAki wniosek hehe

Gość
gość dziś no właśnie ja też zawsze wstrzymywałam sie z okazywaniem uczuć bo często wtedy oni zaczynali mniej sie starać itp. Ale tak naprawdę nie jestem zimną suką więc nieraz bywa ciężko i jednak uczucia biorą góre.:)

Gość gość
Ale pierdolicie. Mylicie pewność siebie, świadomość własnej wartości z brakiem uczuć. tak samo wygadanie i umiejętnść formułowania własnego zdania to nie jest jakaś bezczelność. Znam mnóstwo kobiet które ma powodzenia a wcale ani biusty się im nie wylewają, ani nie sa sukami. Po prostu próbujecie zwalić własne niepowodzenia ns kogoś (w tym przypadku na mężczyzn i iinne kobiety) do tego dopisując rywalkom mnóstwo niepochlebnych cech. x Żenada. Faceci lubią osoby prostolinijne a nie takie plotkary

Gość gość
Faceci lubia zdobywać i to tyle w temacie

Gość gość
Nie musza byc ladne :) mojego kuzyna zona wyglada 15 lat starzej niz ma, ma dlugie, plaskie, obwisle piersi, krotkie wlosy, nadwage, chodzi zwykle w dresach i zwraca sie do niego glownie ty idioto, ty kretynie, nie pozwala mu miec kolegow, jezdzi autobusem 45km bo maja jedno auto a ona musi do pracy jezdzic nim 1km. Po prostu szanuja te kobiety, ktore maja mega zdanie o sobie, a ona uwaza, ze jest swietna.

Gość gość
Czytałem o tym że Madagaskar miał być polską kolonią poczytajcie sobie w necie o tym