Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Schiz

Europe pharm opinie

Polecane posty

Hej :) Chcialabym spytac czy ktos z Was zamawial juz cokolwiek z Europe pharm i jakie macie doswiadczenia. Ja chcialabym zamowis Sibutril i nie chcialabym kolejny raz sie naciac. Pozdrawiam serdecznie

Gość gość
Hej. Tez poszukuje. Aby się nie naciąć wysłałam do nich zapytanie parę dni temu odnośnie Slimex 15, ponieważ z odchudzających preparatów tylko ten znam i brałam. Pan do mnie następnego dnia przedzwonił z informacją, że specyfik został wycofany 2 lata temu, ale posiadają Lide Daidaihue 60 mg, która ma prawie ten sam skład co Slimex. Niestety pierwszy raz o tym "leku" słyszę, więc raczej się nie skuszę. Co do Euro-Pharm natknęłam się jedynie na pozytywne opinie panów z problemami z potencją, którzy chwalą sobie Viagrę tam zakupioną. Ale czy to scam?? Nie wiem.. Ja dawno temu zaopatrywałam się u niejakiej kasiawesołwska@... i nigdy nie maiłam problemu , ale ona już od ponad roku nie sprzedaje z tego co wiem. Niestety z tego co się dowiaduje z różnych forów pełno jest oszustów i to mnie mocno powstrzymuje przed zakupem choćby na ogłaszamy24. Jeśli byś miała jakiś zaufany namiar byłabym wdzięczna za podanie kontaktu cutty7@op.pl Pozdrawiam

Gość Domi2820
Dziewczyny, też szukam Lidy z dobrego źródła. Jakieś rekomendacje, pls :)