Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oddam w dobre ręce

Polecane posty

Gość gość

syna mego jedynego ma 47 lat bezrobotny , nie chce musie pracowac poczebna dziewica rozgarnienta z kasa i domem , morze miec tez ałto muj syn jest gżeczny i dobrze ułorzony , siedzi w domu całe dnie czasem lezie pod biedrone do koleguf pali papierosy wienc musisz to zniesc ja jusz jestem stara i n iemm am sily do niego wienc jak ktoras jes zainteresowana moim dzieckiem to piszcie Mirosława a muj syn MArcinek

Gość gość
Czy twoim synem jest pomarańcz od bandziorów, dziewic i kobiet lecących na głupotę? Jeśli tak to skończ opłacać mu internet.:)

Gość gość
internet to w chałpie jest i muszem go opłacac bo jo tyrz muszem miec dostemp a Marcinek durzo paczy w internetu , i nie zabronie memu dziecku paczec ale mam dosc jego , bo durzo rzre i jusz loduwka pusta znuf

Gość gość
aco nato maz ?

Gość gość
10/10

Gość gość
menrza to ja niemam sama rzem wychowała MArcinka , mioł mieć naimie GRacjanek , ale został Marcinkiem bo tak chcioła moja mamusia Tata Marcinka odlaz nas jak rzech siech zbrzuchacila na zabawie we wsi naszy teras tylko wspominac zostało obory ze sianym jusz nima , teras na tym miejscu stoi biedronka :o

Gość gość
kupilach mu czipsy 4 paczki z biedronki i jusz je wpierdolił :o ilesz to idzie rzreć ?

Gość gość
I jepię byki jak tata :-p