Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem na tym forum od ponad 5 lat, Kafeteria spowodowała u mnie depresje

Polecane posty

Gość gość

uciekajcie stąd poki mozecie, jesli sie uzaleznicie to skonczycie tak jak ja, nie zartuje, nie poszedlem na studia, nie mam zadnych znajomych, byly okresy ze siedzialem na kafe od rana do poznego wieczora, dzien w dzien nawet gdy gdzies wychodzilem na miasto to w telefonie siedzialem na kafe... to forum jest depresyjne, przygnębiające, ludzie frustrujące, ciągną was na dno, tu sie pisze glownie o zlych rzeczach a nie pozytywnych, pesymizm i dno, ja walcze z nałogiem, znalazlem prace, od jutra zaczynam wiec bede tu zagladal coraz rzadziej, ostatnio zresztą staram sie w ogole nie wlaczac komputera tylko isc na spacer, nienawidze kafeterian, zniszczyli mnie, te ścierwa, te prawiczki, korw/iniści i reszta bydła nienawistnego zgniłego ktore nie ma nic do roboty tylko gapienie sie w ekran

Gość gość
Jesteś słaby, a twoja nowa praca popchnie cię pewnie do samobójstwa albo uciekniesz z płaczem jeszcze jutro.:)

Gość gość
Jestem na tym forum od 3 miesięcy :classic_cool: poprawia mi humor :D

Najwyrazniej nie odrozniasz fikcji od rzeczywistosci.Wiecej dystansu,a mniej spinania:)Wyjdzie na zdrowie:)