Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Założylam konto na sympatii i nikt nie napisał

Polecane posty

Gość gość

Hej, zalożyłam konto na sympatii jakieś 1,5 tygodnia temu, mam 22 lata, napisałam o zainteresowania, dałam dwie fotki, nie jestem jakaś szkaradna, ale piękna tez nie, taka przeciętna dziewczyna, ale z dobrą figurą. I tak jestem tam tyle czasu i żadnej wiadomości, jedynie od innej znajomej, do której tam napisałam, że jestem. Ona sama też jest trochę zdziwiona, że nikt nie pisze, zastanawiam się nad usunięciem konta, bo czuję się jak debilka :( Powiedzcie mi szczerze, jeżeli nikt nie pisze, to znaczy, że jestem brzydka?

Gość gość
Spokojnie, to pierwszy etap, w drugim zaczniesz Ty pisać( tylko do facetów, którzy mają foty modeli zerżnięte z neta), a w trzecim stwierdzisz, że nie ma tam modela i będziesz siedzieć jakieś 5 lat czekając na księcia. Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru :)

Gość gość
no raczej jesteś :( facec***iszą do pięknych kobiet, do pięknych i mądrych, do seksownych, do wulgarnych, podniecających, a do Ciebie nie mają po co pisać, bo nie szukają tam koleżanki tylko kochanki/żony/dziewczyny ale nie martw się może ktoś napisze jeszcze, bo to dziwne

Gość gość
Elle96- sami brzydale napisali?

Gość gość
Do mnie nawet nikt brzydki nie napisał, myślałam, że chociaż kogoś do pisania znajdę, a tam nic. Chociaż nie, jeden koleś do mnie napisał, nie taki zły, ale jak mu odpisałam, że idę właśnie do filharmonii, to przestal odpisywać :(

Gość gość
bo jesteście brzydkie kozy to zakladacie tam konta

Gość gość
czyli jeszcze pedofil do tego

Gość gość
żeby pisać to trzeba płacić,kogo stać na marnowanie kasy dla jakiś pasztetów i na odwrót?

Gość gość
Elle96 dziś Osobiście siedziałem na sympatti same przecietniary albo wyretuszowane zdjecia 50x prob przed wyslaniem zdjecia

Gość gość
Bo mężczyźni wymagają tylko modelek do związku. Dlatego nikt do ciebie nie napisał i nie napisze.

Gość gość
"...Ja zalozylam jakies 2 tyg. temu, nie dalam zdjecia i napisalo 4 typow. Ale malo ciekawe egzemplarze :/ takze nie masz czego zalowac " bo ty zapewne szukasz mega modela 9/10 ;)

Gość przerost tresci nad forma
tak to znaczy nie tyle że jesteś brzydka i mało interesująca ale tak się tam zaprezentowałaś. do ładnych nawet bez opisu pisze kilkadziesiąt osób w ciągu 2-3 dni. moi znajomi dla żartu sprawdzili do najładniejszej napisało ponad 90 osób przez weekend. goście mają gorzej najlepszy wynik przez weekend to ponad 30 wiadomości.

Gość gość
tam są same materialistki też dla zabawy kiedyś założyłem konto może z 5 osób się odezwało, a gdy dodałem fotki z azji,europy i afryki to był wysyp maili :D nic innego nie zmieniałem wcale też lepiej na tych zdjęciach nie wyglądałem niż na tym wcześniej, wręcz przeciwnie.

Gość gość
na pewno nie jesteś ładna ani przeciętna, ja jestem przeciętna, a pisały do mnie dziesiątki facetów, mogłam przebierać jak w ulęgałkach

Gość gość
teraz może nie ma, ale jeszcze z dwa lata temu nie było najgorzej