Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alekosmos

Fałszywe baby

Polecane posty

Potrzebna mi porada. Zostałam wciągnięta w intrygę plotkarską i nie wiem co robić. Postaram sie w miarę sensownie opisać, ale to skomplikowane :) Pracuję w firmie, gdzie są same kobiety - a co za tym idzie : są plotki. Nie bawiłam się w nie i to co myślałam, mówiłam prosto w oczy. Ciągle były pretensje, jak ja mogłam powiedzieć ( często przykrą) prawdę tak prosto w oczy, ale wolałam to niż gadanie za plecami. W pracy jedna gadała do mnie na drugą, druga na trzecią itd. Nigdy nie usłyszałam zwrotu "niech to zostanie między nami", wiec kiedy pewnego razu jedna z obgadywanych przyszła do mnie z pytaniem: " słuchaj wydaje mi się , ze Ola mi d**pe obrabia. Czy to prawda?" Odpowiedziałam zgodnie z prawdą, że tak. I żeby sobie to same wyjaśniły. Niestety zostałam najgorszą. Te, które ją obgadały obraziły się na mnie, że śmiałam powiedzieć jej prawdę i zaczęły tyłek mnie obrabiać. A znowu tamta obraziła się nie na te, które ją obgadały tylko na mnie i razem z nimi snuje intrygi przeciwko mnie. Mało tego - wymyśla i dodaje od siebie rzeczy, których ja nigdy nie powiedziałam! Zebrałam je razem i chciałam wyjaśnić na spokojnie co mówiłam, a czego nie, ale one mi nie wierzą. Nie wiem co robić i boję się, że nastawią teraz wszystkich przeciwko mnie...

Gość gość
Wiecie że Madagaskar miał być polską kolonią poczytajcie sobie o tym