Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybór szpitala w Poznaniu

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich serdecznie! Przygotowuje sie malutkimi kroczkami do porodu i zastanawiam sie w ktorym szpitalu w Poznaniu rodzic? Moj wybor waha sie miedzy tym na ul.Polnej a szpitalem im.Swietej Rodziny. Bardzo prosze o jakiekolwiek informacje dot.porodu w tych placowkach :)

Gość gość
Ja mam termin na koniec stycznia i mój lekarz powiedział mi, że gdyby coś działo się przed 37 tygodniem, to mam jechać na Polną, bo tam najlepiej się zajmą wcześniakami, ale jeżeli wszystko będzie ok, to planuję rodzić albo na Lutyckiej albo na Raszei. Jeżeli chodzi o Polną,to wiem tylko tyle, że tak jest masówka i bardzo prawdopodobne,że jeżeli chcesz mieć komfortowy i intymny poród, to będziesz zawiedziona. Byłam na Polnej 2 miesiace temu, gdy bolal mnie brzuch, co prawda zbadali mnie dokladnie, ale czulam sie srednio komfortowo, co mimo wszystko jest wazne. Pomylili tez pare rzeczy przy wypisie. To nie jest reguła, mozesz miec swietnych lekarzy i polozne, ktorzy beda w fantastycznych nastrojach. Ale kolezanka, ktora rodzila tam dwa razy szczerze mi odradzala, wlasnie ze wzgledu na atmosfere i podejscie do pacjentek.