Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

8 cech idealnego faceta

Polecane posty

Gość gość
następna zdzira z jutube ?

Gość gość
znowu to wymaganie ideałów od mężczyzn

Gość gość
Zanim zacznie się wymagać, to trzeba spojrzeć w lustro i zastanowić się, czy aby ja spełniam cechy idealnej kobiety.

Gość gość
nawet nie będę tego oglądać :) przez te poszukiwania ideałów, tyle jest osób samotnych i niespełnionych :) Każdy chce jeździć nową "limuzyną", a zazwyczaj musi się zadowolić byle jakim używanym :)

Gość gość
a ta laska to dorota goldmann. ona chyba w jakimś odrealnionym świecie żyje.

Gość gość
dżizys krajst

Gość gość
posłuchałam chwilę tej pani, i muszę przyznać, że mi ciarki po grzbiecie przeszły. Cóż, życzę jej, aby znalazła takiego mężczyznę, i żeby byli szczęśliwi przez długie dziesięciolecia, a szczególnie, żeby ten mężczyzna, te długie dziesięciolecia z nią wytrzymał :P x Sprawia wrażenie trochę oziębłej kobiety, ale to może tylko pozory. Wydaje mi się, że oprócz urody, którą ta pani ma, mężczyźni cenią też ciepło u kobiet. Nie wiem, może gdzieś to ciepło się ukrywa pod pierzyną . x Panowie, co uważacie - chcielibyście mieć taką dziewczynę ?

Gość depresja dekompresja
Ogólnie podejście do samców dobre, ale Autorka filmiku nie reprezentuje kobiecości niestety, nie wystarczy róż na ciele...:( Nawet jeżeli robi te filmiki dla pieniędzy, to za przeproszeniem k***wsko wypadła...:(Bardzo mało w niej delikatności, subtelności, uduchowienia.:( Zimna kalulacja, oziębłość, agresja to przez nią przemawia w moim odczuciu. Obym się mylił, bo ostro z mojej strony i może zranić. Niby podejście dobre, ale wydanie przygnębiające.

Gość gośćnickaaaaaa
jesteś delikatny w ocenie ,ta panienka to prymitywna zdzirka,powiedziała że nie szanuje zarabiających średnią krajową co za kretynka ,ja szanuję człowieka za jego człowieczeństwo a nie za to jak sobie poradził w tym złodziejskim kraju,o reszcie nie chce mi się nawet pisac

Gość depresja dekompresja
Gośćnickaaaa- Wydaje mi się, że to jednak dla zgrywu nagrane. Zresztą po co miałaby o swoich preferencjach opowiadać.

Gość gość
Skąd ten wysyp tych filmików z kretynkami udzielającymi "rad"? Kasę z tego mają?

Gość gość
nic nie wymyslila, 99% kobiet czy pieknych czy brzydkich nie chce faceta biedaka,nieudacznika zyciowego,powiedziane szczerze i doslownie, tak jak jest w zyciu.