Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie na tym forum są tacy sfrustrowani, niemili, chamscy, nienawistni

Polecane posty

To nie jest wolność słowa, ale ŚWIADOME POPIERANIE IDIOTÓW, w celu zwiększenia "oglądalności". Normalni ludzie nie potrafiliby uwierzyć w istnienie takiego ludzkiego szamba, więc tutaj zaglądają. x To działa trochę na zasadzie żebraka. Ktoś daje mu kasę myśląc: Jak to dobrze, że taki nie jestem. x Tutaj ktoś wchodzi i myśli sobie: Jak wspaniale, że nie jestem takim zerem jak Master of Masturbation, czy 92.

Gość gość
Gość dziś ok!dziekuje. myslalam ze misio to prawik. misio1 dziś Po czterdziestce, to jeszcze nie pod pięćdziesiątkę jezyk.gif . x Widzę, że debile założyły o mnie kolejny temat X X X po cholere wyzywasz nieznajomych ludzi od debili?

Gość gość
Wlasnie puscilam pierda ;) ale ulga

Gość gość
misio1 nosi stringi.

Gość gość
misio1 ma pitzke zamiast prostownika.

Gość gość
Hehe kocham ludzi na kafe, to lek na deprechę ;)

Gość gość
mnie to forum dowartościowuję, jak czytam, że tematy biedaków.

Gość gość
Bo tacy są ludzie naprawdę tylko tu na forum nikt nie musi udawać miłego

Gość gość
bo mozna to robic anonimowo, w realu nikt nie odważyłby się powiedziec komus wprost co o nim mysli, poza tym wiekszosc takich wpisów pochodzi od osób chorobliwie zazdrosnych,zaborczych,złośliwych,werdnych parszywych z charakteru, z rozchwianą psychika,bo normalna zadowolona z zycia i z samej siebie osoba raczej nie rzuca tu mięsem.

>>>po cholere wyzywasz nieznajomych ludzi od debili?<<< x Bo ktoś, kto mnie publicznie obraża i pomawia, na miano debila zasługuje.

Gość gość
Pomawia cie? Hahaha dobre.

Np. Master of Masturbation własne zdjęcie przedstawia, jako moje. Ktoś twierdził, że to jest w rzeczywistości jego własne zdjęcie.

Gość gość
ty misio wez sie lecz.jestes odrazą kafe.

To jest dobre pytanie autorze...jestem na tym forum od niedawna i tez to zauwazylam. Ale taki jest ten swiat! Laza po nim rozni ludzie, i niektorzy musza sobie po prostu jakos "ulzyc", bo maja d-pe pelna zlosci, nienawisci i frustracji. W swiecie realnym nikt by ich nie sluchal :) Bezpodstawna agresja, "plucie jadem", anonimowe ataki i wyzwiska to domena ludzi: 1. slabych i zalosnych, kreujacych sie na cos czym nie sa 2. chorych psychicznie // z ewidentnymi zaburzeniami osobowosci 3. bardzo niezadowolonych z siebie to od ciebie zalezy, czy cie to "ruszy". Np. mnie to specjalnie nie rusza. Gosc wczoraj 22:35 tez "zlapal" o co chodzi :)