Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nastały ciężkie, pelne nienawisci i wrogosci, rywalizacji czasy. widac to tez tu

Polecane posty

Gość gość

na kafeterii. strasznie jest, piekło na ziemi,. takie przepychanki, obelgi, brak szacunku, wydrapywanie oczu, wzejemne obrzucanie sie blotem...

Gość gość
dołącz do nas albo giń !!!

Gość gość
A najgorsze jest to, że to się udziela. Zauważyłam, że ja, jako kulturalna i spokojna osoba, po tygodniach czytania tego forum też potrafię coś odpisać w stylu kafe... Faktycznie - dołącz albo giń... ;-)

Gość gość
Mnie nie zmieni kafeteria :)

Gość gość
A co w tym złego? To zwykłe odreagowywanie, pisanie trochę przesadzone. Widocznie to ludziom potrzebne. Czasy są trudne bo nie mamy gdzie się wyżyć, tak jesteśmy stłamszeni przez system i kulturę (nie mówię że to źle), co nie jest tak całkowicie zgodne z naszą naturą. W sukurs przyszedł internet i chwała wolności wypowiedzi. Oczywiście są też fora z rejestracja, moderowane. Panuje tam fałsz, jest drętwo. Jedno po drugim umiera takie forum śmiercią naturalną.

Gość gość
THIS IS KAAAAAAAAAFEEEEEE!!!!!! :classic_cool:

Gość gość
Na mezu się nie wyzyje bo mi odda. Na teściowej tez nie bo mi odpyszczy. Choc tu dam upust stlamszonym emocjom!!!!!

Gość gość
jasne, bo kiedys bylo rozowo: wszyscy pierdzieli fiolkami, nikt nikogo nie obrazal, a na teczy pasly sie jednorozce:D Pieklo na ziemi, obrzucanie sie blotem - nie przesadzasz troche? to tylko forum, zycze nieco wiecej dystansu do rzeczywistosci, zwlaszcza tej wirtualnej.

Gość gość
oj ja się zmieniłam przez kafe dziś potrafię komuś anonimowo naubliżać kiedyś to było nie do pomyślenia i w sumie wcale nie jest mi z tym dobrze teraz tylko odpisuję w chamski sposób jak mnie ktoś sprowokuje :-o