Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Musze iśc do pracy, bo wstyd mi iśc do Pup..

Polecane posty

Gość gość

drugi raz rzuciłam studia, dopiero co się wyrejestrowałam z PUP a tu znowu musiałabym się rejestrowac. Wstydzę się.. Musze iśc do pracy, żeby mieć ubezpieczenie zdrowotne.. a się boję.. że za głupia jestem/ że za mlodo wyglądam/ że sobie nie poradzę/ że bez statusu studenta nigdzie mmnie nie wezmą..

Gość gość
Za młodo? Pracować można od 16 tego r zycia. Olej to i sie zarejestruj normalnie w PUP. Za miesiąc będą wpychać na staże, to na to na pewno Cię gdzieś przyjmą

Gość gość
Nie mówie, że za młoda JESTEM tylko obawe mam, że za mlodo wygląam. Chociaż mam te 20 to wyglądam na 15 i każdy mi to powtarza, więc trochę się boję, że mnie będą traktować jak gowniare. Problem jest też taki, że nie lubię swojego miasta. Jest małe. Tu sie prawie wszyscy znają, więc nawet jak bedą mieli jakąś prace dla mnie czy staż to ja nie chce mieć go w swoim miescie, nie chce spotkać nikogo znajomego, z dawnych szkół itp.... więc już wolę iśc do jakiejś drukarni czy na produkcje to tego wiekszego miasta, 20km od mojego.. a zdrugiej strony się boję i ejst do kitu..