Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

praca na stoisku rybnym

Polecane posty

Gość gość

siema, skończyłem szkołe i na razie szukam dorywczej pracy jakiejkolwiek. Dostałem oferte pracy na stoisku rybnym w carrefourze, ktoś z Panów może pracował ? Słyszałem, że na święta trzeba ubijać karpie itp, jak to wygląda ?

Nie wiem jak wygląda ubijanie karpia, ale wiem, jak będziesz woniał po tej pracy. Tego zapachu nie da się zmyć. Czuć go wyraźnie nawet na drugi dzień :(.

Gość gość
ja pracowałem w tesco i jest 50/50 zależy jaka masz stawke co do karpia to ja biłem :P klient mówi jakiego chce czy ma być gruby itp wyjmujesz na podbierak i ładujesz go w siatke potem ważysz jak odpowiada to pakujesz i naklejasz nalepke a jak chce zabitego to wyjmujesz z siatki karp laduje na stole i go tłuczesz w łeb i do siatki znów oszołomionego :D jak kolesie filetowali to go na stół i mu brzuch przecinali normalnie na żywca :D albo o podłoge nim rzucali bo sie szarpał mi pare razy z wagi zeskoczył jak go ważyłem hehe

Gość gość
ja w tamtym roku pracowałem w realu na święta i tak jak kolega wyżej- zabijałem karpie a co do nich to w okresie przedswiatecznym na pewno je bedziesz bił :) lapiesz go w siatke tzw podbierak do ryb wyjmujesz sztuke ważysz na wadze i albo dajesz kupującemu albo go ubijesz w baniak tłuczkiem aż przestanie fikać i podrzynasz mu brzuch żeby nie wstał :D mi kiedyś też z wagi na podłoge czmychnął :P chyba wiedział co po zważeniu mu zrobie..... :D :D

Gość gość
na temat różnego rodzaju pracy można poczytać na gowork