Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moje dziecko dotyka miejsc intymnych

Polecane posty

Gość jahoda111
ja p*****le..po prostu banda niewyuczonych idiotek, z psi'wowskim umysłem... tak tak masturbacja to grzech-powiedz jej najlepiej to co mówili w sredniowieczu- ze oslepnie-wtedy działało na pewno teraz tez podziała te wasze wrogie spojrzenia pełne dezaprobaty i cala afera o cos co JEST PRAWIDŁOWOSCIA ROZWOJOWA w tym wieku to krok to nerwicy u tego biednego dziecka i wyrastania w poczuciu odzucenia seksualnosci, -seksualnosc bedzie sie kojarzyla z czyms złym i zakazanym autorko dobrze ktos napisał-znajdz jej jakies zajecie-wiadomo ze nie nie bedziedziesz siedziec z nia 5 godz z rzedu- po prostu zaproponuj cos zeby porobiła sama-spróbowała chociaz albo przy tobie cos wycinała, pomogła ci w robieniu obiadu, pokroiła warzywa-miała zajete rece i miło spedzala czas

Gość jahoda111
a straszenie lekarzem to juz w ogóle hit sezonu:/ pozniej spotykam takie w kolejce do lekarza z dzieciakami które panikuja lub dra sie lub próbuja wyrwac... no jak ktos straszy lekarzem to powodzenia w zyciu...

Gość gość
to ja autorka- mój problem polega na tym że obawiam się że to nie jest odkrywanie swojego ciała ale masturbacja świadoma a ona ma 6 lat. Wiem co to jest onanizm dziecięcy. Wybieram się do psychologa- pójdę bez dziecka chce pogadać z lekarzem jak mam reagować