Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eeeeej

ojciec dziecka

Polecane posty

witam wszystkich chcialabym sie dowiedziec jak to jest otoz mamy dziecko z bylym partnerem roczne przez pierwsze pol roku widzial ja moze z 10 razy,alimenty płaci dobrowolnie umawial sie na spotkania poczym je odwolywal albo spoznial sie godzinami gdy dziecko mialo pol roku wyjechal za granice i dopiero teraz wrocil gdy dziecko ma juz rok,dziecko dopiero teraz uznal i zaczyna mi pokazywac pazury chce ja zabierac bez mojej zgody gdzie corka wogole go nie zna a on jej wymyslil sobie urodziny dzieck a u niego w domu rodzinnym i niechce sluchac moich sprzeciwow a dziecko nigdy tam nie bylo zreszta cala jego rodzina ma nas gdzies bo sie nami nie interesuje . i chodzi mi o to czy ten czlowiek dostalby sadownie pelne widzenie tzn miesiac wakacji tydzien ferii i weekendy wraz z nocami

Gość gość
Sądownie może i by dostał, ale takie rozprawy trochę trwają. Tym bardziej, że dopiero teraz chce się widywać z dzieckiem.

Gość gość
Ale na utrzymanie dawał? Decyzja należy do sądu, to sąd uzna, czy może mieć pełne widzenia z dzieckiem. I an obronę będzie miał to, że wyjechał i nie było go w kraju.

a jak byl w polsce to mial w nosie dziecko w 6 miesiacu ciazy mnie zostawil ani grosza nie dal na wyprawke nawet do szpitala nie przyjechal na dodatek chrzciny sama musialam zorganizowac przy czym byl polgodziny bo nie mial czasu