Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaginiona Ewa Tylman

Polecane posty

Gość gość

nie moge przestac myslec o tej dziewczynie choc jej nie znam,co sie z nia stalo i jak tajemniczo zaginela...nie wyobrazam sobie co przezywa jej rodzina,te watpliwosci czy zostala porwana czy cos innego sie stalo...ostatnio tez bylo glosno o porwaniu malego chlopca przez ojca..Boze co sie dzieje..strach wyjsc z domu...sama mam male dziecko i nie wyobrazam sobie czegos takiego..mam tylko nadzieje ze Pani Ewa odnajdzie sie cala i zdrowa

Gość gość
Porwanie dziecka przez rodzica to jest jakis oksymoron.

Gość gość
tez o tym mysle, uwazam ze ten koles ktory z nia szedl,ma cos na sumieniu...takie mam przeczucie, laska znika w srodku miasta, a on ma amnezje....wspolczuje rodzinie.

Gość gość
To nie temat na tej stronie.Rozmawiamy o dzieciach a nie o zaginionych😡

Gość gość
nie posroj sie! a o du/p/czeniu czy swietach to mozna gadac?

Gość Fer
dokładnie, co za reżim, jeden wpis i już strażnik pomny swojej roli dziejowej daje ostrzeżenia i upomina. Żenada.

Gość gość
Nie żyje :(:(:(

Gość gość
rzygam rzygam !!!! pijana baba łazi po nocy - jaki wniosek ?

Gość gość
a to tylko pijane chłopy mogą łazić po nocy?

Gość gość
gość dziś a to tylko pijane chłopy mogą łazić po nocy? x po co zadajesz głupie pytania ? czy normalna dziewczyna chleje , prowadza sie z kolega i wraca w srodku nocy do domu ? jak dla mnie lekkich obyczajów podobnie jak Iwona Wieczorek

Gość gość
faktycznie, nie dobrze to o niej swiadczy ze tak pijana wracala z imprezy- w zyciu nie doprowadzilam sie do takiego stanu,nigdy nikt mnie nie prowadzil, nie musial podtrzymywac, nigdy nie urwał mi sie film...nie rozumiem co kieruje kobietami ze tak duzo piją, i to na imprezie firmowej, potem kazdy bedzie to pamietal i wypominal. niemniej bardzo wspolczuje rodzinie, szkoda dziewczyny.

Gość gość
niestety nie żyje

Gość gość
ponoc nie zyje..:(

Gość gość
A nozna było wypic lampke wina i o przyzwoitej godzinie wrócic taksówka do domu .

Gość gość
ale macie nudne życie

Gość gość
gość dziś ale macie nudne życie x Ewka miał wesołe i na wesoło zakonczyła bu ha ha idioto

Gość gość
Ale jesteście podłe. Dziewczyna nie żyje a Wy ją teraz będziecie oceniać i rozliczać z ilości wypitego alkoholu! To naprawdę jest w tym momencie najważniejsze? Mogła być pijana do nieprzytomności a nikt nie miał prawa jej krzywdzić! Poza tym nie oceniajcie tak łatwo- może miała gorszy dzień, może RAZ zdarzyło jej się przesadzić. No a może była typem imprezowicza- ale i tak nie zasłużyła sobie na to co prawdopodobnie ją spotkało. Więc nie gdaczcie tu teraz święte krowy! Odrobinę współczucia mogłybyście z siebie wykrzesać!

Gość gość
10:59 łone to nawet lampki wina czy browara nie wypiją dopóki dziubuś nie ukończy 25 roku zycia. Suki podłe, a pewnie niejedna obciągała po pijanemu na dysce pały, ale teraz jest mamusią i nie pamięta...

Gość gość
Żadnej pały nie odciągalam na dyskotece i upita nigdy nie byłam do nieprzytomności ponieważ mam troche instynktu samozachowawczego. Raz mi sie film urwał bo jakis debil wrzucił mi tabletkę do soku ale byłam z chłopakiem i zwinęlismy sie do domu zaraz. Cała noc czuwał zeby mi sie cos nie stało a następnego dnia dorwał delikwenta :D Nigdy nie pije tak zeby o swiecie nie wiedzieć bo napić sie alkoholu a nawalić nim to różnica. Mierzysz swoja miara z tym obciąganiem na dyskach to nie trafiłaś! Ja sie nie puszczałam a dziewica byłam dla mojego meza podobnie jak on dla mnie prawiczkiem bo jesteśmy od nastu lat ze soba.

Gość gość
wow, dziewica...prawiczek:O chcecie medal z prezerwatyw?

Gość gość
13:54 powaznie? Matko swietoyebliwa a moze jej tez ktos czegos dosypal? Nie pomyslalas. Ciekawe co zrobisz jak twoje dziecko do domu nie wroci.

Gość gość
Wieśniarze, jak się przeprowadzi do miasta - śmierdzą psy i koty; k****e, jak urodzi dzieciaka, albo złapie spodnie - wszystko wydaje się niemoralne 🖐️

Gość gość
Dajcie spokój (te święte), to że ktoś przesadził z alkoholem, to nie znaczy, że zasłużył na smierć. Po ofiarach gwałtów też tak jedziecie? Na pewno każdy gwałt da się jakoś wytłumaczyć, najcześciej ofiara jest współwinna prawda? Matki Polki podłe.

Gość kalinka33l
Jakie to ma znaczenie ile ona wypija ? Nawet jak byla pijana to nikt nie mial prawa robić jej krzywdy . Szkoda dziewczyny , szkoda rodziny .

Gość gość
Ale szmaciska z tych,co tu jada po dziewczynie nikt sobie nie zasluzyl na smierc,czy trzeźwy czy pijany.., pomyslcie szmaty,ze moze rodzina to czyta...ciekawe czy byscie byly takie madre gdyby to o wasze dziecko chodzilo na ogolnym jest temat o niej ,o wiele bardziej kulturalny niz tu a tu przeciez MATKI siedzą,wstyd!

Gość gość
po co zadajesz głupie pytania ? czy normalna dziewczyna chleje , prowadza sie z kolega i wraca w srodku nocy do domu ? jak dla mnie lekkich obyczajów podobnie jak Iwona Wieczorek x x dlaczego zaraz chleje, upiła sie moze, ile osób zrobiło podobnie, swiętowanie od czasudo czasu to jeszcze nie chlanie, a przede wszystkim - przestancie wartosciowac ludzi ze względu na płec! Upity czy chlejacy facet nie powinien byc o gram lepszy, od kobiety. A jak jestescie zwolenniczkami dawania przyzwolenie facetom na wieksza swobode w tym zakresie, to nie dziwcie sie ze potem tylu chleje na umór bez wyrzutów sumienia, i jeszcze robi awantury, jak obiad za słony

Gość gość
Jak łatwo wam oceniać innych. Skoro pije, to kobieta lekkich obyczajów. Skąd takie wnioski? Może miała gorszy dzień, może pierwszy raz jej się zdarzyło, może faktycznie lubi się co pewien czas upić, ale to nie znaczy, że jest złym człowiekiem i wolno wam ja krytykować. Takim okrutnymi, bezmyślnymi sądami, bez jakichkolwiek podstaw pokazujecie, że stoicie dużo niżej niż ona, choć wydaje wam się, że jesteście wspaniałe, bo nie pijecie i nie chodzicie po nocach.

Gość gość
za niektóre wpisy tutaj rodzina zaginionej powinna was pozwać o naruszenie dobrego imienia dziewczyny i pomówienia, to jest karane, nie wiem czy zdajecie sobie z tego sprawę. Może ktoś już to zgłosił gdzie trzeba, bo to co wypisujecie jest okropne!!

Gość gość
a ja tam szalałam jak byłam młoda i czasem się upiłam i chodziłam po nocach nie widziałam w tym nic złego nikogo nie skrzywdziłam i ona was raczej te nie bo nawet jeśli się upiła nawet jeśli szła gdzieś w nocy to czy to jest powód żeby ZABIĆ porwać zgwałcić ?? ciekawe jesteście z tymi poglądami :-o