Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet po pijaku pisze do innej

Polecane posty

Gość gość

Problem wygląda tak, że mój chłopak po pijaku pisze smsy do dziewczyny, która kiedyś dała mu kosza, próbuje odnowić kontakt itp. oczywiście twierdzi, że po pijaku włącza mu się "szwędacz" i ogólnie mu odwala, ale sama nie wiem co mam o tym myśleć, bo jesteśmy razem już 4 lata a tutaj taka dziecinada....podobno po alkoholu wychodzi prawdziwe oblicze człowieka

Gość gość
może z nim porozmawiaj

Gość gość
rozmawiałam, mówi, że mu odwala po alkoholu i sam nie wie po co wysyła te smsy

Gość gość
Po alkoholu nie wychodzi prawdziwe oblicze człowieka. AMEN .

Gość gość
Dobre usprawiedliwienie na każdy odpał poalkoholowy. Jak ma takie jazdy niech trochę mniej łoi i wszystko będzie ok. Albo to kit. Będziesz wtedy wiedzieć czy kłamie.

Gość gość
Koleżanka mi opowiadała, że jej były tak robi. Ona go jeszcze kocha. A on do niej przyjeżdża chociaż ma dziewczynę, jest seks, a potem cisza i znowu za jakiś czas to samo. Mówiłam jej, że to głupie, ale ona nie daje nic na niego powiedzieć. Oboje mają powyżej 30 lat.

Gość gość
Chętnie bym to sprawdziła, ale nie bardzo wiem jak to zrobić...może jakieś pomysły?

Gość gość
Nie bardzo też wiem jak się zachować w tej sytuacji, nie chcę z nim zrywać, ale nie wiem co zrobić żeby zlikwidować takie zachowania

Gość gość
Może coś doradzicie?Prosze

Gość gość
Nie zrywaj, nic nie rób, pocałuj misia.

Gość gość
Pytam poważnie, to nie są miłosne rozterki nastolatki, być może tk to wygląda, ale tak nie jest i proszę potraktujcie to poważnie, bo dla mnie to jest problem

Gość gość
A moze jak spi to po śpiącemu chodzi do niej i ją j***e...Też ?

Gość gość
Po Waszych odpowiedziach rozumiem, że jedynym wyjściem jest rozstanie...może to naiwne, ale co jeśli on mówi prawdę i tylko po alkoholu wysyła te durne smsy?

Gość gość
Większość facetów ma kobietę, a chodzi do ex po sex, dzwoni, pisze, zawraca d/u/pę. Masz babę ćwoku, to pilnuj jej, a nie dymasz tę i tę i nie wiesz na co się zdecydować . Patologia!

Gość gość
Więc co zrobić żeby rozwiązać tę sytuację, dowieźć prawdy?

Gość gość
Mój kumpel po pijaku tez ma takie jazdy, ale ja go znam i wiem, że on moczy gdzie się da. Tej sprawy nie rozwiążesz jak on jest alkoholikiem. Na trzeźwo będzie przysięgał, a po pijaku znowu to zrobi. Alkoholicy nawet jak w czymś pomagają,( a on naprawia komputery), to każda, która się do niego o taką pomoc zgłosi jest wydupczona. On mówi, że nie odmawia nigdy ;)

Gość gość
ALe on nie jest alkoholikiem, ja mówie o piciu alkoholu na imprezie i to nie na każdej, a to były trzy sytuacje podczas naszego 4 letniego związku...jednak niepokoją mnie dlatego poruszam ten temat

Gość gość
A nie możesz go poprosić żeby usunął jej numer, skoro mu na niej nie zależy?

Gość gość
Mogę, uważasz, że to pomoże? Wcześniej obiecał, że już nie napisze do niej i zerwie wszelki kontakt (kontakt był tylko z jego strony)

Gość gość
Porozmawiaj z nim o tym. Zapytaj go jak on by się czuł, gdybyś ty "po pijaku :D pisała do byłego? Ta rozmowa ma być długa i wyczerpująca. Nie wystarczy zadać pytanie i usłyszeć zdawkową odpowiedź. Dla mnie każdy facet, który ma takie skłonności nie byłby ze mną.

Gość gość
Pytałam, oczywiście powiedział, że nie czułby się z tym dobrze, zapewniał, że to nic dla niego nie znaczy, że mnie kocha...a po pytanie jaką mam pewność, że to się nie powtórzy, powiedział, że muszę dać mu czas, bo inaczej tego nie potrafi udowodnić...tylko ja bym chciała mieć pewność już, a nie ryzykować kolejnych lat

Gość gość
facet kręci i nie jest w porządku, daj mu kopa w d/u/pę dopóki jeszcze w dzieci cie nie wrobił :)

Gość gość
Skreślić cztery lata przez trzy smsy?

Gość gość
Skreślilibyscie tak te cztery lata na moim miejscu?

Gość gość
A co było w tych smsach? Widziałaś kiedyś treść? Jesteś pewna, że to były tylko 3 smsy, facet wypił i zaszumiało, przypomniał sobie o niej i chciał wiedzieć, co u niej słychać i tyle? Czy, nie wiesz o czym pisali i możliwe, że się widują?

Gość gość
Widziałam treść...to było zwykłe co u Ciebie słychać, może spotkamy się na kawe pogadać, tak bardziej jak znajomi pisali, z tego co wiem to raczej sięnie widują, zresztą ona chyba nie chce kontynuować tej znajomości...no ale pewności nie mam, pewności tez nie mam czy to były tylko3 smsy, bo skąd mogę ją mieć...

Gość gość
Ale niepokoi mnie fakt, że kiedyś mi obiecał, że zerwie znajomość, a teraz znowu szuka kontaktu

Gość gość
Szkoda związku, jesli na innych płaszczyznach Wam się układa. Ile macie lat? Już raz dał Ci słowo i je złamał... Możesz postawić ultimatum, ale ostatni raz i musisz być konsekwentna, jasno dajesz do zrozumienia, że ma zerwać z nią kontakt, inaczej z Wami koniec.

Gość gość
Tak na prawdę to nasz jedyny problem nigdy o nic innego się nie sprzeczaliśmy, ja mam 24 on 30. Bardzo szkoda mi związku, ale nie chce żeby ktoś doprawiał mi rogi...