Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet po pijaku pisze do innej

Polecane posty

Gość gość
Myślałam, że jesteście młodsi :) No więc pozostaje Ci postawić ultimatum i tyle, ma przestać się z nią kontaktować i tyle.

Gość gość
Wiem, że takie pisanie na forum kojarzy się z nastolatkami, ale tonący brzytwy się chwyta...boję się, że to nie pomoże, a potem znowu będzie wymówka, że on po alkoholu tak pisze głupoty i historia zatoczy koło..

Gość gość
Kochana zrob tak: niech przy tobie na trzezwo napisze do tamtej ze przeprasza ja za tamte smsy ale jak wypije to robi glupoty. ze ma wspaniala dziewczyne i nie chce zeby ta sobie cos pomyslala bo ostatnia rzecza jaka by chcial to odnowic kontakt z x. i juz

Gość gość
Świetny pomysł, jeśli to zrobi to już jakaś mała gwarancja jest że to nic dla niego nie znaczyło, a jeśli tego nie zrobi to będzie wszystko jasne. dziękuję:*

Gość gość
alez prosze Cie bardzo- ja mialam podejrzenia co do kolezanki z pracy faceta i tak kazalam mu zrobic ( tak, kazalam bo to on zasial we mnie niepewnosc) i odrazu napisal i wiedzialam juz ze nie klamie;)

Gość gość
Dziecinada jest właśnie takie kazanie komuś pisać smsów i dyktowac kto co ma pisac i do kogo no ja bym się wkurzyła i uznałabym to za atak na moją wolność i indywidualność bo nie jestem niczyja własnością i nikt nie może mi nic kazac może mnie jedynie poprosić. Ja na twoim miejscu podeszłabym do sprawy w sposób opanowany i dojrzały i zapytałabym się po prostu czy on nie żałuje że ze mną jest, czy chciałby być z tamtą. Uświadomiłabym go że nic na siłę i jeśli nie jest szczęśliwy to ty nie chcesz mu w tym szczęściu przeszkadzać i niech próbuje wrócic do tamtej... i tak bym go zostawiła, aby sobie to wszystko przemyślał a sama bym poszła gdzieś ze znajomymi albo najlepiej wyjechała na cały weekend.