Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćjuliah889

jestem brzydka.

Polecane posty

Gość gośćjuliah889

małe cycki, duże stopy, kwadratowa twarz, cienkie włosy, krzywe nogi, szerokie ramiona, krzywe zęby. Jakbym była facetem to nawet bym na siebie nie spojrzała. Jestem brzydka i nieatrakcyjna, nie mam w sobie nic co mogłoby podniecać facetów.

Gość gość
i dlatego zostaje ci kafeteria i samotnosc:D

Gość gość
oj tam, oj tam:D przynajmniej imię masz ładne:)

Gość gość
Nie przejmuj sie ,chetnie cie bzykne jak wyrazisz taką chęć;-) 2 dziurki w kroku masz?

Gość gość
oj nie tylko TY, no i co z tego, ze jesteś? Zadbaj o siebie na resztę nie masz wpływu. Taka jesteś, pogódź się, albo rozpaczaj dalej.

Gość gośćjuliah889
Co to znaczy zadbaj o sobie, jestem zabana ale nóg nie naprostuje, cycków nie powiększe, swoich gir nie zmniejsze i ramion też, gdyby dało się to zmienić ćwiczeniami, to bym ćwiczyła cały dzień. Mam faceta który od 4 lat jest ze mną i nawet oświadczać się nie chce. Nie dziwię mu się.

Gość gość
Jak to co ze jest?! Przeciez z tego powodu na zawsze bedzie sama!

Gość gość
Jak to co ze jest?! Przeciez z tego powodu na zawsze bedzie sama!

Gość prawictwo pospolite 152
musialbym zobaczyc twoje zdjecie to bym odpowiedział czy możesz podniecać faceta.. co z tego ze masz maly biust ? .. Miliony kobiet ma mały

Gość gość
wszystko ma fajne

Gość prawictwo pospolite 152
ja nigdy nie uważałem by mały biust to była wada

autorko, bardzo surowo siebie oceniasz. nie wiem na ile to wszystko prawda, bo cie nie widzialam....:) zamiast narzekac i sie dolowac pomysl co moglabys w swoim wygladzie poprawic. Na wlasna reke oczywiscie, bez chirurgow plastykow i radykalnych zmian: cienkie wlosy porzebuja odpowiedniej pielegnacji i kosmetykow, w internecie jest mnostwo porad na ten temat, moze zmiana koloru by sie przydala i mala wizyta u fryzjera, jakas fajna stylizacja, ktora latwo zrobic w domu. Potrenuj troche z makijazem przed lustrem, zamiast narzekac na swoja twarz, owal twarzy mozna optycznie "poprawic", podkreslic makijazem to co atrakcyjne i "zatuszowac" mankamenty. Nieproporcjonalna figure mozna skorygowac ubiorem, istnieja tricki na szerokie ramiona i krzywe nogi - poczytaj o stylizacjach ubioru na twoj typ figury. Wiekszosc rzeczy da sie "poprawic" i "opanowac", ale musisz sprawdzic jak i sie tym sama zainteresowac. Narzekajac tracisz czas. PS: powiem ci "na pocieszenie", ze sama nie mam cukierkowej urody ani nog do nieba, jestem dosc niska i mam za duzy biust. Potrafie skorygowac swoje "mankamenty". A idealow nie ma, kazdy cos tam ma....

Gość ludziska co z wami
kobiety są strasznie samokrytyczne, to zaczyna być chore, ludzie rany julek!!!!

Gość gość
A c**e masz ?

Gość gość
Krzywe zeby nie sa z zaniedbania. Autorko tez jestem brzydka ale sie z tym pogodziłam. Prawda jest taka że z brzydkiej kobiety żaden malują nie zrobi piękności. A to ze masz maly biust nie ma znaczenia. Ja mam duży i co? Jestem mimo to brzydka.

Gość gość
*makijaż

Gość ciesz się czym masz
biedna niewiasta, szkoda mi ciebie, przykre to ze masz tak niską samoocene

Gość gość
Nie ma co się załamywac tylko brać się w garść, kup sobie jakies ladne ciuszki, zmien fryzure na taka która nada ci objętości wlosów. Jeżeli masz krzywe zęby to pomysl o aparacie, ja niedawno zdjęłam i jestem teraz mega zadowolona, bo wczesniej mialam koszmarny zgryz, swietną ortodontka jest pani z www.ortodonta-katowice.eu . Glowa do gory , jeszcze będziesz się smiac ze tak przezywalas wszystko.

Gość sifruuuuu
Jeżeli czujesz się brzydka, to musisz zrobić wszystko, żeby poczuć się piękną. Mnie w tym pomogła wizyta u dr Iwony Gnach-Olejniczak i poprawienie swojego stanu uzębienia.