Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie, pomocy, windykacja po 8 latach chcę ode mnie jakieś zaległe raty !!!

Polecane posty

Gość gość

dostałam pisemko, przerzucilam wszystkie papiery i znalazlam, sprawa dotyczy karty kredytowej na 1000 zł ktorą dostalam jako 18 latka, splacilam wszystko, ale 3 raty z opoznieniem i ok, nic nie przysylali mi wiec myslalam ze sprawa zakonczona, przeciez cale zadluzenie spłacilam tak ze na wyciągu było 0 PLN, karte oddałam i wypowiedzialam umowe... a teraz jakies kutafony chcą ode mnie kase w związku z ta umową :O firma windykacja, chyba nie maja prawa żądac czegos po tylu latach ? jesli byly jakies odsetki to w interesie banku bylo sobie o tym przypomniec i mi wyslac list... nie mam zamiaru placic 400 zł za niewiadomo co, nie chce tam dzwonic bo to tak jakbym przyznala sie do długu ktorego nie mam !

Gość gość
idź do adwokata

Gość gość
idź do banku.

Gość gość
Nie odbieraj czasami zadnych tel.i przesylek listownych! Dopiero jak dostaniesz pozew z sadu odbierz! Wtedy zlozysz tzw.sprzeciw a w nim zarzut o przedawnieniu. To stary chwyt takich jak:kredyt inkaso itp.skupuja i lapia naiwnych. Po pieciu latach taka sprawa jak twoja ulega przedawnieniu. Pozdrawiam i mam nadzieje ze troche uspokoilam bo nie ma sie czym martwic.

Gość gość
nie chodz do zadnego banku, olej to i wywal do śmietnika :) przedawnienie jest w ciagu 3 lat od daty ostatniej raty, wiec sprawa jest przedawniona, NIE DZWON pod zadnym pozorem do tej firmy, bo wtedy beda sie spamowac listami i nie dadza spokoju, oni wykupują przedawnione śmieciowe długi za 1% wartosci i liczą na frajerów którzy się przestraszą jak moja babcia ktora zaplacila 800 zl, za cos co juz splacila :O jak ci beda przysylac listy do wtedy idz do adwokata, wszystkie firmy windykacyjne to ścierwa wyłudzające pieniądze

Gość gość
No możesz ponegocjować raty do spłaty. Do mnie też odezwała się www.kancelariaultimatum.pl i udało mi się wszystko wynegocjować :)

Gość gość
Ja natomiast skorzystałam z kancelarialiderio.pl bardzo miła obsługa i w bardzo szybkim czasie załatwiła moją sprawę o którą tak bardzo się bałam że nie mogłam nawet w nocy spać. Na szczęście wszystko się zakończyło bardzo pozytywnie a ja jestem szczęśliwym człowiekiem :)

Na eNakaz nie pobierają prowizji od ściągania, ani zaliczki na windykację