Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozkochać dziewczynę w sobie

Polecane posty

Gość gość

Wyznałem dziewczynie że ją kocham a ona powiedziała że nic do mnie nie czuje. Czy może się to z czasem zmienić jak się będę o nią starał?

Gość gość
Trudno powiedzieć, jeśli ma do Ciebie pozytywny stosunek i nie wpadłeś w szufladkę kolega, wszystko możliwe... a jak się poza tym zachowuje w stosunku do Ciebie?

Gość gość
Byłem właśnie kolegą. Wyznałem jej że ją kocham i teraz jest gorzej. Mówiła że nie wie jak się przy mnie teraz zachowywać i że nie odwzajemnia moich uczuć

Gość gość
Jeśli już macie poza sobą kilka spotkań i nic nie ruszyło ja to jedynie kasa ja ruszy jak.cię wycycka,nie licz na miłość z jej strony !

Gość gość
na Twoim miejscu rozluźniłabym troszkę stosunki, byłabym w pobliżu, wyznanie obróciłabym w żart na zasadzie: poniosło mnie i spokojnie obserwowałabym rozwój sytuacji-wbrew pozorom koleżeńska relacja pozwala dobrze i w sposób bezpieczny się poznawać bez niepotrzebnych teatralnych gestów, a jeśli nie wypali można się z twarzą wycofać, trzymam kciuki

Gość gość
Od kiedy jej to wyznałem to kiedy mnie nie widzi to się patrzy na mnie. Co to znaczy?

Gość gość
I dobrze że jej powiedziałeś. Niech się teraz zastanawia nad tym, niech myśli.

Gość gość
Od kiedy jej to wyznałem to kiedy mnie nie widzi to się patrzy na mnie. Co to znaczy?

Gość gość
Chlopie ludzie dobieraja sie w pary na zasadzie atrakcyjnosci fizycznej. Jesli ona od samego poczatku nie miala mokro na twoj widok to zapomnij! Mozesz byc nie wiem jak wspanialym z charakteru facetem, mozesz byc przeokrutnie bogaty, a jesli jestes brzydki to zapomnij!

Gość gość
Spytałem jej czy jestem brzydki, a ona że nie o to chodzi. Więc coś innego wchodzi w gre

Gość gość
Myśli.

Gość gość
To dobrze że myśli czy zle? :P

Gość gość
I co ty myslisz ze ona ci powie wprost? Ty bys powiedzial? Chodzi tylko wylacznie o wyglad! I na tej zasadzie ludzie dobieraja sie w pary wpisz w wyszukiwarce "atrakcyjnosc fizyczna" wejdz na wiki i poczytaj...

Gość gość
Zaraz pewnie powiecie że jestem pyszałkiem czy coś ale nie jestem brzydki. Wiele osób mi mówiło że jestem przystojny więc daruj se te teorie swoje o atrakcyjności. Mi się wydaje że miłość to coś więcej niż sam wygląd