Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

temp.37,5, ciągnięcie w piersiach, a do okresu jeszcze 1,5 tyg. czy to ciąża?

Polecane posty

Gość gość

nigdy zaraz po owulacji, ale powtarzam: nigdy w życiu, nie miałam zaraz po owulacji takich objawów. Uprawialiśmy seks w dni płodne kilka razy. myślicie że to są objawy ciąży czy jakieś urojone myśli wpływają na ciało? poczytajcie o ciąży urojonej. nie moge doczekac sie okresu lub jego braku i weryfikacji tego wszystkiego. nie ukrywam, że planujemy potomka jak najbardziej. co myślicie, to tylko przypadek z tymi piersiami? do tego sprawdziłam że mam śluz gęsty i biały jak mleko ale nic nie wydostaje się na bieliznę...

Gość gość
5 dni temu miałaś owulacje, nie ma szans że to objawy ciąży. To że nigdy nie miałaś nie znaczy że teraz nie możesz mieć objawów owulacji. A temperatura nic ci nie powie jeśli nie mierzysz jej codziennie od kilku miesięcy

Gość gość
ale ciągnięcie i powiekszenie piersi i ciągnięcie w brzuchu to nie są objawy owulacji...ludzie. ja mysle ze autorka moze byc w ciazy, a jej objawy zwiazane sa z implantacją zarodka

Gość gość
Sranie w banie, przed okresem się piersi powiększają, to ciągną. Nawet jeśli jest w ciąży to za wcześnie na jakiekolwiek objawy.

Gość gość
gość dziś ale ciągnięcie i powiekszenie piersi i ciągnięcie w brzuchu to nie są objawy owulacji...ludzie. ja mysle ze autorka moze byc w ciazy, a jej objawy zwiazane sa z implantacją zarodka to bardzo malo wiesz na ten temat:./ 5 dni po owulacji?ludzie douczcie sie biologii...

Gość gość
Nie ciągną cie jajniki na owulacje? Mnie za każdym razem. Tak samo piersi. Są pełniejsze i na owu i na okres

Gość gość
A wystarczy poczekać tydzień i zrobić test. Autorko tak możesz być w ciąży a czy w niej jesteś to raczej tylko lekarz zna odpowiedź.

Gość gość
21:08 tak debilko. i to ty się doucz, że właśnie 5-7 dni po owulacji następuje IMPLANTCJA. nie znasz się to ryj w kubeł

Gość gość
21:08 spierd***laj na drzewo kornigi prostowaz

Gość gość
słowa jak z rynsztoka..jakie wy te dzieci powijecie"

Gość gość
Implantacyja tak wtedy następuje, ale jedynym objawem MOZE byc krwawienie. A nie ból cyckow.

Gość gość
Oj nie spinaj się tak, następnym razem też zafasolkujesz

Gość gość
a skad wiesz ze teraz nie zafasolkowała juz?