Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćbordo

czemu wyzywacie brzydkie osoby? :(

Polecane posty

Gość gośćbordo

jestem po liceum, nie grzesze uroda moge powiedziec ze jestem brzydka, nie jestem jednak wredna, jestem mila dla wszystkich, lubie pomagac, jestem radosna, potrafie z siebie zartowac, lubie rozmawiac z ludzmi, przykro jest mi jednak gdy slysze za plecami jak ludzie ktorzy mnie nie znaja obgaduja mnie i smieja sie z mojego wygladu :( za kazdym razem chce mi sie plakac, ale udaja twarda i nie widac ze to mnie w ogole rusza, ale wieczorem czasem nie moge sie powstrzymac od placzu :( to na prawde boli gdy obcy ludzie cie wyzywaja, czy tez dziewczyny ktore cie nie lubia, albo faceci komentujacy na glos :( czemu to robicie? nie znacie takiej osoby, nie wiecie jaka jest, ale oceniacie ja na podstawie wygladu, to podle :(

Gość gość
Nigdy nikogo nie wyzywałem. Nie licząc meneli z kafeterii oczywiście.:classic_cool:

Gość gość
Wszyscy oceniają na początku po wyglądzie. Jak zobaczyłem moją dziewczynę po raz pierwszy to sobie pomyślałem "kto zatrudnił takiego paszteta" (pracuje w sklepie do którego codziennie chodzę na zakupy). A jak zaczeła mnie codziennie zagadywać to wtedy się w niej zakochałem i teraz jest dla mnie najpiękniejsza :-)

Gość gość
Bo sami tez sa wyzywani. Gdyby choc polowa kobiet na takiej kafeterii nie gnoila tak facetow to zapewniam cie ze i z ich strony nie bylo rowniez tej agresji

Gość gość
bo ludzie widza tylko "coś" u innych przysłowiowo ziarnko piasku widzą w oku u innego a u siebie cegły nie zauważają

Gość gość
Bo ludzie maja kompleksy i probuja znalezc z**** gorszego od siebie zeby odwrocic od siebie uwage i chca byc fajni zeby przynalezecdo grupy. Niestety wg moich obserwacji tak tepe jest ok 80-90% naszego spoleczenstwa

Gość gość126
Bo ludzie są głupi. Przyczepiają się do tego, co najłatwiej w drugim człowieku zauważyć i pojeżdżają jej, myśląc "ja jestem fajniejszy, ładniejszy itd". Oni mają problem sami ze sobą, a Ty przez to cierpisz :(. Staraj się w takich sytuacjach myśleć właśnie, że to oni mają ze sobą problem, a nie Ty. Tulę również :) 🌻

Gość gość
A najlepsze jest to ze tak tu sobie pyerdolicie a pozniej w realu robicie to samo.

Jestem Iza, mam 18 lat, ale jestem tutaj ze względu na coś innego. Mianowicie, dziewczyny, fajny konkurs można wygrać sporą ilość kosmetyków, ja kiedyś wygrałam, dawno temu i dalej próbuję sił, jakby którejś z was się udało to dawajcie znać! :) diamondmakeup.pl/A1/be417e6cb9/ usuńcie spację bo widzę, że nie można i korzystajcie 8-) 8-)

Gość gość
Wypyerdalay z tym swoim konkursem konkubino karalucha

Gość gośćbordo
niby słucham tego już kilka lat i powinnam sie juz wlasciwie przyzwyczaic ale ja jednak nie potrafie