Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie xxl

z 80 kg do 60 ,start dzisiaj czyli 01.XII.2015

Polecane posty

Gość prawie xxl

plan bardzo prosty ,mniej żreć ,nie podjadać dszczególnie wieczorami przed tv i więcej ruchu,basen,dłuzsze spacery z psem,może jakiś fitnes. Jakas X-elka do wspólnej akcji?

Gość gość
Nie rób tego jesteście XL-ki piękne z waszym ciałem !

Gość prawie xxl
ale ja się zle czuję -fizycznie z tym nadmiarem kg :) Przecież 60 kg to nie xs tylko M i tyle mi wystarczy ,mniej nie chcę.

Gość gość
Jaki masz wzrost kobieto ? Tak aż mocno cierpisz z tego powodu ? Zrzucić 20 kg. to jest możliwe, ale ... Mi się podobają takie właśnie kobiety.

Gość gość
czyli z tucznika, do grubasa przez masę wyrzeczeń i płacz na widok czekolady i seksownych dziewczyn w rozmiarach 34 i 36 :D powodzenia :D

Gość prawie xxl
164 cm mam , gościu z tucznikiem daruj sobie,jezeli dla Ciebie 60 kg to grubas to mamy inne spojrzenie na kobieca sylwetkę.

Gość prawie xxl
i dlaczego płacz na widok dziewczyn w rozm 36? znam swoją wartosć w rozmiarze xl,minus 20 kg nie poprawi mojej kondycji psychicznej bo ta jest stabilna.

Gość gość
Kobieto myślisz sobie, że rozmiar 36 d**e facetowi rozerwie ? Nie wszystkim. Kobieta ma mieć ciała i to w tych miejscach ... co są ... wiadomo. Przy Twoim wzroście może z 10 kg było by ... ? Ale zależy. Masz kogoś ? Co nie ćwiczysz nic ?

Gość prawie xxl
nie ćwiczę bo mam lenia :( oprócz tego mam dziecko i psa :P i tylko dzieki psu nie ważę 100 bo to aktywna psina i minimum 3x po 40 min marszu,poza tym kocham słodycze przed tv -to jest zmora.

Gość prawie xxl
dobra,fajnie jak dołączy się jakas koleżanka ,a jak nie to tez ok będę fdziałała sama,tymczasem śmigam z psem bo mi mieszkanie roznosii :)

Gość gość
I myślisz, że tego lenia wyplenisz tak szybko ? Ciekawe. Odżywianie jest bardzo ważne. Jeśli jesteś młoda to masz szansę zmienić myślenie, ale zastanów się jak to lenistwo Twoje zostanie na dobre zakorzenione i waga wzrośnie to nie znajdziesz żadnej motywacji i siły na jakikolwiek ruch. Twoja mama też ma nadwagę ?

Gość gość
jeśli chcecie się odchudzać polecam wam blog qchenne-inspiracje. Jego autorka Malgia publikuje super przepisy , sama pisze diety dla swoich czytelnikow. Teraz nawet pisze ksiazke. ;)

Gość gość
tej z tego bloga wyżej to jej w dekiel bije. nie przepadam za jej blogiem a ona sama zna się NA WSZYTSKIM i na niczym. :P