Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie na tym forum .....

Polecane posty

Gość gość

Problemy ludzi na tym forum to: - dlaczego on nie zadzwonił - ciągle myśli o sexie - ona jest materialistką - dlaczego on jest taki niski - ona ma małe piersi - on/ona mało zarabia - znudził mi się mąż - znudziła mi się żona - jestem samotna nikt mnie nie kocha - jestem prawiczkiem nie mogę zadupczyć - to on musi zrobić pierwszy krok - to on ma za tobą latać - czy mam szuka kochanka bo mnie mąż zaniedbuje - żona to już nie ta sama osoba - źle mi w małżeństwie - wdycham do niego jak go poznać - wzdycham do niej jak ją poderwać - mój chłopak "to lub tamto" - moja dziewczyna "to i tamto" - jestem ładna jak mi źle - jestem brzydka jak mi źle - kocham nadal byłego - kocham nadal byłą .... itd Wy naprawdę w życiu nie wiecie co to są problemy. Ludzie umierają, tracą zdrowie bezpowrotnie i nie mają co do gara włożyć. Uciekają przed wojną i terrorem. A wy marudzicie na tym forum i za przeproszeniem pie**olicie od rzeczy. Tak trywialnych i żałosnych problemików jakie wy macie to inni mogliby wam pozazdrościć. Od dobrobytu wam się w głowach przewraca zarówno facetom jak i kobietom. Ciekawe jaki byście mieli punkt widzenia na życie będąc w czasie II wojny światowej na lini ognia. Albo chowali się za stołem przed zamachowcem z AK47 lub pasem szahida. Albo w sytuacji gdzie nikogo nie macie i waszą codziennością byłoby szukanie noclegu, jedzenia i sposobu na przetrwanie szczególnie w obliczu faktu jakim jest nadchodząca zima.

Gość gość
Najlepsza alternatywa w takim przypadku byloby rzucic sie pod pociag, najlepiej Pendolino albo TGV ale niestety w tamtych czasach jeszcze nie jezdzily, wiec moze po prostu pojsc na druty - jezeli wiecie, co mam na mysli.

Gość gość
Nie trzeba się rzucać na nic tylko zacząć myśleć nad sobą i swoim postępowaniem. Najważniejsze to zwracać uwagę na rzeczy istotne i mieć tego świadomość.

Gość bella   86
Każdy ma problemy i nie można twierdzić że jeśli są mniejsze czy błahe to są nieważne. Większość potrzebuje wyrzucić to z siebie, a fora są od tego.

Gość gość
To ty nie wiesz ,ze na to forum wchodzi sie tylko po to żeby sobie humor poprawić,pośmiać sie z tych problemów i tych ludzi znudzonych życiem,nie bulwersuj sie tak,więcej luzu.:)

Gość gość
Ale aż szkoda patrzeć na te ich wywody. Pomyślcie na co mogliby ci ludzie wykorzystać swoją energię gdyby ją dobrze ukierunkowali.