Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyboja

silny lek przed byciem w zwiazku

Polecane posty

Gość tyboja

czesc, czy ktoras z Was reagowala tak kiedys na zwiazek?Jestem ze wspanialym facetem, ktory ma wady jak kazdy, ale na poziomie rozsadku, moich mysli, wiem, ze chce z nim byc, ale moje cialo reaguje po prostu dziwnie- pocjawiaja sie mysli, ze nic nas nie laczy, porownywanie sie do innych par, bole glowy, duszenie w klatce i tak od jakiegos czasu. Porbuje to tlumic, ale nasila sie i nie wiem skad sie bierze. Ogolnie mialam lek przed wejsciem w zwiazek, ale z obecnym partnerem bylo inaczej, chcialam tego :) jak sobie pomoc?jesli uaktywnia sie tylko ten lek?a co jesli organzim chce mi powiedziec, ze to nie to? Jak odczytac dobrze te sygnaly, jak sie ich pozbyc... jestem nimi juz zmeczona, ciagly bol glowy...

Gość tyboja
pojawiaja sie mysli, ze moze nam sie nie udac. Informacje o rozwodach trafiaja do mnie teraz 5x bardziej, zawsze mysle, ze inni tez sie kochali, a pozniej im nie wyszlo.

Gość gość
intuicja musi ci powiedzieć,może jesteś chora a może rzeczywiście coś chce ci powiedzieć,że to nie to,może bardzo wiele was łączy,ale coś wyjdzie takiego,że ktoś kogoś zabije,a może po prostu z twoim organizmem jest coś nie tak

Gość gość
musisz się wyciszyć,uzupełnić niedobory magnezu i wtedy się zastanowić nad tym,czy to ma ręce i nogi

Gość gość
cierpisz na zwiazkofobie :(

Gość gość
albo twoja intuicja ostrzega cie przed czyms przykrym co cie czeka

Gość tyboja
musze sie z tego wyleczyc i przeskoczyc. jestem apatyczna, zmeczona, nic mi sie nie chce i jeszcze te bole glowy, dreszcze jakby mi bylo zimno, choc nie jest. Kocham tego czlowieka, a moj organizm robi mi takie figle. Zobowiazanie-slub lub wspolne mieszkanie rysuje mi sie negatywnie, choc chcialabym stabilizacji i zalozyc rodzine, Paranoja.

Gość gość
sluchaj rozsadku

Gość tyboja
pogubilam sie, gdzie w tym wszystkim jest rozsadek:) tzn serio pytam, co mialas na mysli?