Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile czeka się na wizyte u ginekologa lub endokrynologa prywatnie?

Polecane posty

Gość gość

ile sie u was czea i ile kosztuje?

Gość gość
ZALEZY od lekarza :D do jednego dostaniesz się w ciągu kilku dni a do innego i 2 miesiace się czeka. jeden weźmie 50zł a drugi 200. ja mam ginekologa i endokrynologa w jednym, czekam od 2 tyg do 8tyg, płacę 100zł

Gość gość
Nic sie nie czeka od70 do 100zl

Gość gość
Ja do ginekologa dostałam się 2 godziny po telefonie do niego. Płaciłam 150 za USG.

Gość gość
Gość 19:34, od 70 do100 złotych to chyba w Pcimiu Dolnym u jakiegoś konowała. Endokrynologów jest mało i w miastach wojewódzkich liczą sobie co najmniej 150zł za wizytę, do tego czasami dochodzą koszty USG w wysokości 80-100zł. Dobry ginekolog bierze co najmniej 100zł, zależy, co składa się na wizytę.

Gość gość
We Wroclawiu na endokrynologa 4 lata

Gość gość
Endokrynologów jest mało i w miastach wojewódzkich liczą sobie co najmniej 150zł za wizytę, do tego czasami dochodzą koszty USG w wysokości 80-100zł. Dobry ginekolog bierze co najmniej 100zł, zależy, co składa się na wizytę. x x też zależy, ja płacę z usg 100zł, a inen babki u tej samej lekarki płacą już 150 :D

Gość gość
Prywatnych endo jest w chuj i troche nawet nr.tel moge ci podac co najmniej 3ktorzy przyjma w ten sam dzien o ginach nawet nie wspominam. Gdzie ty k***a mieszkasz czlowiecze ?w kozodojach malych? Bo w duzej aglomeracji wystarczy kliknac w necie i masz lawine specjalistow jakich chcesz i gdzie chcesz w promieniu 30km i dalej.

Gość gość
Tyle ze do tych soecjalistow tez czekasz pare dni bo sa tak oblozeni

Gość gość
19.40 to ty chuj wie gdzie mieszkasz bo u mnie w duzym miescie prywatnych endokrynologow jest w chuj a i innych specjalistow tez, konkurencja robi swoje a poza tym cwole poszukaj troche leniu w necie i znajdz cenniki w jakim regionie gdzie i za ile a potem glos swoje jebniete teorie ciemniaku z kwasnych katow.