Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj maz robi przygotowuje mi kapiel i wiem co mnie czeka

Polecane posty

Gość gość

Bede musiala zrobic mu fajke ze spostem na twarz a pozniej jak mu znowu stanie to mnie bedzie grzmocil od tylu Ratunku! Zawsze tak jest :o

Gość gość
współczuje

Gość gość
fuj olej męża, najlepiej wrzątkiem

Gość gość
Czasami sam wchodzi mi do wanny i wklada palce do pochwy ale ostatnio sie scwanilam i powiedzialam ze nasikalam do wody

Gość gość
Ale prowokacja 3/10:D

Gość gość
następnym razem najedz się grochówy lub bigosu i powiedz mu, że dziś jacuzzi 🖐️

Gość gość
to nie prowokacja to zycie , pewnie mlody/a jeste to nie wiesz ale moj stary autentycznie ma takie jazdy , juz jestem po kapieli a ten kretyn walil konia chcial mi na twarz ale sie odsunelam i zlal sie do wanny :O po czym drze sie ze mam wylazic bo on nie wie ile jego zolnierze w tej wodzie przezyja :o

Gość TERAZhey
a może wolisz aby się odwrócił duupą ?

Gość gość
co za żenada :o

Gość gość
Fajnego masz męża. Chciałabym żeby mnie tak ktoś wyr....chał. Chociaż do buzi.

Gość gość
Nie ma cie kto bzykac ? No to czasem przykre moj ciagle chodzi i sie ociera przykleja i lazi za mna i lazi i tak od 12 lat ALE WCZORAJ PRZEGIOL na dodatek nalal mi letniej wody wrecz chlodnej i miske cies y ze mi sutki stoja Kretynie ! -mowie , woda zimna , cieplej nalej

Gość gość
Moi starzy maja 65 tata i mama 58 jak mu matka nie da wlesc do lazienki, to lazi obrazony, a jak go wpusci, to caly w skowronkach i caly nastepny dzien jest uradowany :D Czyzby oni jeszcze ....

Gość gość
9;04 to jest obrzydliwe jak możesz o tym myśleć? Gdy ja przylapalam moich rodziców to rzygalm dwa dni i miałam depresje około rok :-(

Gość gośćSeksPoKresZycia
9:07 Opisz prosze ja ciebie ze szczegolami jak zlapalas rodzicow. Czy to byl seks czy pieszczoty? Gra wstepna? Lodzik,minetka? Po ile lat mieli wtedy? Ile ty masz lat? Jak to wplynelo mna twoja psyche? Twoi rodzice to tez ludzie io zrozum to ze robia to takl jak i ty robisz lub bedziesz robic chyba moga byc szczesliwi? Wiem,ze to dziwne przylapanioe wlasnych rodzicow ale podejdz do tego jak ktos obcy czyli byloby normalne jakbys byla sasiadka ale ze corka to masz obrzydzenie? A coz takiego obrzydliwego jest w tym? Na drugi raz nie wlaz gdzie nie trzeba :p

Gość gość
Miałam wtedy 14lat...nie przypuszczalam,ze robią cos tak strasznego i wparowalam im do sypialni. Szybko wyszłam. Oni byl jak w transie.