Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu jak czlowiekowi smutno to radza znajdz sobie chlopa czy dziewczyne

Polecane posty

Gość gość

probowalam i wcale sie lepiej nie czuje, wszysztko jedna wielka sciema

Gość gość
Może dlatego że niektórym wydaje się że seks to wszystko i nie można bez tego normalnie żyć a ja wiem że bez mężczyzny jest lepiej.

Gość gość
co to w ogole byc z kims z desperacji, bo nada sens zyciu. Nudza mnie mezczyzni generalnie. Moze nie spotkalam tego, co trzeba, ale nie mam jakiejs wielkiej potrzeby. Mam wrazenie, ze bardziej dzialam na zasadzie co ludzie ode mnie oczekuja. W tylnej czesci plecow mam facetow. Taka prawda. Nawet mnie nie swedzi, wole palce od seksu

Gość gość
Bzdura jestem bez mężczyzny od około 5-lat i jestem z tego powodu szczęśliwa.

Gość gość
Mężczyzna?!! śmieszne!! Mam orgazm kiedy tylko chcę i nie potrzebuję do tego mężczyzny.

Gość TERAZhey
dla wielu kobiet ogromnym szczęściem jest posiadanie vibratora i kota, z którym już od dawna ułożyła sobie życie a w wieku 45 lat zaczyna się płacz i wycie w poduszkę nad ranem, mieszkanie spłacone jest i ciekawie wyposażone , salon umeblowany , w kuchni niczego nie brakuje i jest miska dla kota oraz jego kibel , więc czego brakuje, gdy jest dobra praca i auto w garażu ? no dokładnie, wszystko jest ale nie ma najważniejszego i już nie będzie !

Gość gość
oj juz bez tego oburzenia mezczyzna no mezczyzna fajnie jakby byl taki, jaki chce, ale zaden mi sie nie podoba juz wole palce

Gość gość
juz nie bedzie tego najwazniejszego w tym wieku bo faceci patrza tylko na wyglad i seks najwazniejszy to racja ze jak w wieku 45 lat nikt mnie nie pokocha to pieprze taka milosc tylko wtedy jak jestem mloda i ladna