Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wykładowca i studentka

Polecane posty

Gość gość
A jesli ze swoim wykładowca mam bardzo dobry, przyjacielski kontakt, ale on uważa, ze ze studentka "nie wypada", nie dosłownie to powiedział, ale można było tak wywnioskować, to jesli bede ładnie wygladac, ładnie sie ubierać, miła to on w koncu sie skusi?;)

Gość gość
Autorko, zmien w koncu plyte bo tego juz sie nie da czytac. Wcale bym sie nie zdziwila jakby maz od ciebie odszedl. Czy ty naprawde nie czujesz jaka jestes zalosna? Przepraszam, ale nie pojmuje jak mozna byc taka nierozgarnieta.

Gość gość
Czy jezeli taki wykładowca porusza przy studentce tematy seksu i zawsze lub w wiekszosci sytuacji spojrzą wtedy na siebie to cos to znaczy?

Gość gość
Czy jezeli taki wykładowca porusza przy studentce tematy seksu i zawsze lub w wiekszosci sytuacji spojrzą wtedy na siebie to cos to znaczy?

Gość gość
A co zrobić z wykładowcą, który podrywa mnie na wykładach. Jest to fajny facet z tym czymś, podoba mi się ale problem polega na tym, że studenci gadają a oboje mamy rodziny.

Gość gość
szma.ciana lalko, kiedy mnie uwolnisz od siebie? pora sie rozmówić i dac mi spokoj K.U.R.W.O czy mam koniecznie wyjechać z kraju zebys sie odp.i.rdolil. czy przyjsc do twojej starej do roboty i zrobic jej afere przy wszystkich zeby pilnowała swojego psa, chcesz tego?