Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość górnik1431

zmiana zachowania

Polecane posty

Gość górnik1431

Jakis czas temu poznałem pewną dziewczynę a że bardzo mi się podobała po wybadaniu gruntu zacząłem do niej robić podchody.Nic jednak z tego nie wyszło ona po jakiś tam przejściach z przeszłości uznała,że chce być sama.Relacje miedzy nami bywały różne ale była ogolna sympatia czasem się kluciliśmy pózniej godziliśmy.Ja jednak postanowiłem trochę tą znajomość ograniczyć i lekko się z niej wycofać.Widujemy się często z racji pracy ale ona zrobiła się dziwna.Przy mnie jest jakaś spięta i nie potrafi normalnie ze mną pogadać.Ktoś mi zasugerował że to może wynikać z tego iż ona coś może czuć do mnie ale teraz jej głupio i zle że sie wycofałem.Co o tym sądzicie????Mi taka teoria nawet do glowy nie przyszła.

Gość gość
Te całe podchody, zabawa w kotka i myszke. Czasami po prostu tak jest. Jezeli Ty sie wycofales to dobrze. Dałeś jej przestrzen imozliwość oddychania, nie cisnij ją niech sama się zdecyduje, bez pospiechu. To, ze jest w Twojej obecnosci nieco zaklopotana i nerwowa to moze byc znak, ze jednak coś czuje ale bois sie tego. Pamietaj nie spolosz jej, nie zabiegaj przesadnie..... Daj sie jeszcze raz poznac, badz mily ale cukruj, badz facetem z zasadami....charakterem, pomagaj jej jezeli rzeczywiscie tego bedzie potrzebowała. Badz blisko ale jednoczesnie oddalaj sie. Zrob krok dopfrzodu i dwa do tyłu

Gość gość
Jeżeli chcesz wiedzieć co ona o Tobie myśli , napisz do mojej tarocistki Sofii. Ona Ci poradzi i napisze co masz sadzic o tej sytuacji. Jest naprawdę dobra. Jej email tarocistkasofii@wp.pl